Stil og Inspiration

Min undertøjs-guide…

Undertøj er noget vi alle har brug for og noget, der virkelig kan få os til at føle os ekstra […]

marts 2019

Sarah Posin

Undertøj er noget vi alle har brug for og noget, der virkelig kan få os til at føle os ekstra god tilpas. Jeg har samlet en undertøjs-guide til jer, så i nemt og overskueligt, kan finde det lækreste undertøj, til gode priser. Kig med her..

SE OGSÅ: Flotte sæt & undertøj hos Hunkemöller.dk

!! Konkurrence !!

Vind et gavekort til Hunkemöller på 500 kr.

  • Hvilke produkter du vil bruge dit gavekort på? Smid en kommentar i feltet, under indlægget. Vinderen trækkes sidst på ugen

Flotte trusser, til en billig pris..

Gode og behagelige trusser er et must, i min undertøjskuffe! De skal både være pæne (og lidt frække), men samtidig have en god pasform. Så der ikke er noget som strammer ind, de forkerte steder.

Link: Mix 7 trusser for kun 280 ,-

Jeg er kæmpe fortaler for Hunkemöller, hvor jeg selv har handlet i flere år. Vil faktisk mene, at det meste af mit undertøj, er købt i en af deres butikker eller online.

Når jeg er ude efter nyt undertøj, så er jeg altid sikker på at kunne finde noget, som er rigtig fint eller som bare sidder lige i øjet!

Link: Mix 7 trusser for 280 ,-

Hunkemöller laver de fineste undertøjskollektioner, men har også det geniale koncept, at man kan mixe trusser, som man får lidt af hvert.

LÆS OGSÅ: 5 Skønhedstips du må prøve!

Jeg er specielt fan af deres ‘mix 7 trusser for 280 kr’ da de skifter ud løbende med nye modeller. Og så kommer de i alle farver, mønstre og modeller, med og uden blonde.

Her kan man både mixe g-strenge, hipster, brazilian, V-shape og højtaljet trusser. Deres trusser har bare en helt perfekt pasform og de formår bare at fremhæve det gode 😉 We like!

Gode bh’er til stor & lille barm..

Gode bh’er uden vattering – Jeg er personligt ret vild med bh’er uden vattering. Der er bare noget dejligt, fint og sexet ved en bh, som sidder let til kroppen.

Det er super behageligt, at have og det giver brystet et flot naturligt udtryk.

Jeg har netop bestilt denne fine blonde bh uden vattering, i den fineste farvekombination, af sort og mørkerød. Så fin!

Links: Blonde bh uden vattering | Matchende blonde trusse

Gode bh’er uden bøjle – Er også blevet et stort hit hos mig! Bøjler i bh’en kan ofte være irriterende og sidde og gnave, hvis man har den på i længere tid.

LÆS OGSÅ: Mineral makeup & hvorfor det er godt til uren hud

Jeg har netop købt denne fine formstøbt bh uden bøjle, som har en let vattering i sig, men ingen bøjle. Den kan både bruges, om man har en lille eller fyldig barm, da den stadig giver fylde og løft til brystet.

Den føles så rar at have på og man glemmer nærmest at man har bh på.

Link: Formstøbt bh uden bøjle

Om at købe matchende sæt..

Jeg har aldrig været så god til at have fine matchende sæt, men ville ønske at jeg var bedre til det. Der er jo ikke noget mere fint, end et undertøjssæt, som matcher.

Min undertøjsgarderobe har været lidt et stort mix, af alt muligt. Jeg må blive bedre til at købe undertøj, så de kan mikses på kryds og tværs – og det er faktisk en af de ting, som jeg synes Hunkemöller specielt er gode til.

De laver netop muligheden for at kunne mikse bh’er med en masse forkellige trusser, så man altid kan matche på en eller anden måde.

Hvor finder du dit undertøj? Og hvilke undertøjsmærker er du mest glad for? Smid endelige en kommentar i feltet 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.