Skønhed Træningstips

Mine 5 bedste beauty tips til træning

De fleste af os piger har det nok i bund og grund bedst, når vi kommer afsted med bare en […]

februar 2016

Sarah Posin

De fleste af os piger har det nok i bund og grund bedst, når vi kommer afsted med bare en lille bitte smule make-up i kryderen, man ved jo aldrig hvem man møder . Jeg har et par lækre beauty tips, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer her på bloggen.

Det er egentlig ikke fordi det er hokus pokus, i kender alle sammen tricksne, men jeg vil alligevel lige vise hvor let det er at få et fint naturligt look, så man sagtens kan besvære sig afsted til træning uden den helt store krigs maling.  Her kommer 5 af mine alle bedste fif til hvordan du lyn hurtigt kan komme afsted, med et helt naturligt trænings-look 

Der er vidst ingen af os som ønsker at havne i denne situation…  hæhæ

sdfghgfd

Beauty tip #Naturlig glød

Jeg synes det gør utrolig meget med lidt kulør. Det er som om man pludselig er meget pænere uden makeup, hvis bare man har en god kulør. Jeg går ikke i solarie, men er derimod kæmpe fan af selv bruner.  Det giver en fin naturlig glød og det gør at man ikke nødvendigvis behøver pudder, foundation og alt muligt andet halløj og du kan hermed give den ekstra gas til træningen, uden at komme til at ligne en plettet dalmatiner 

Jeg bruger for det meste Nordic tan, både til ansigt og krop. Men er gået hen og blevet ret glad for denne her ‘Gold spray tan’, da den er let og hurtig at påføre inden man skal ud af døren. Jeg bruger den ikke til hele kroppen, men bare ansigt, hals og arme. Man sprøjter ganske let over huden, uden at skulle smøre ud eller vaske hænder. Super let og giver et rigtig fint resultat efter 2-3 timer. Du kan finde Gold spray tan ➔her

fghyfd

Beauty tip #Sundt & velplejet hår

Jeg går egentlig ikke specielt meget op i mit hår, men kan derfor godt lide produkter som er lige til og nemme at bruge. Tangle-teezers er min absolut favorit hår-børste, da den redder alle filtre og ugle totter lige så fint igennem. Kan nærmest gå helt i panik når mit hår filtre og knuder og bare lyden af en børste igennem mit filtret hår, hvor man kan høre hårene knække gør nærmest helt ondt. Den glider bare lige igennem uden problemer, både i vådt og tørt hår. Jeg troede egentlig bare det var god markedsføring, men der er altså noget om snakken. Du kan finde hår-børsten ➔her

Et andet vigtigt styling produkt er helt klart hår olie  Jeg bruger det til alt! Om så det gælder de små fimrehår som skal lægges ned eller krøllerne som skal krammes frem i fugtigt hår, ja jeg bruger det faktisk i alle anledninger  Var så heldig at få denne fine hår olie fra Maroccanoil af min kære svigerinde i julegave. Den er super lækker, dufter dejligt og så er den sammentidlig plejende. Du kan finde produktet ➔her

grfedwa

 

Beauty tip #Drop mascaraen!

Yes du hørte rigtigt!  Nu behøver vi ikke nødvendigvis bruge mascare eller tegne brynene op, for vi kan simpelthen farve dem permenet selv!

Måske du har prøvet det hos frisøren eller set en få det gjort? Det er super simpelt, giver et flot resultat og så kan du endda gøre det hjemme selv. Jeg har gjort det selv i mange år efterhånden. Bruger produkterne fra refectocil, som ofte er det frisørene også bruger, de holder i en evighed og så kan de købes i lige den farvetone som passer til dig. Det er simpelt.. du mikser en lille klat farve, men ca. 8-10 dråber og påføre dine vipper som mascara og bryn forsigtigt uden at røre huden. For mig holder farven ca. 1 uge og man ser nu altså liiidt bedre ud uden makeup 

Som mange af jer sikkert har set har jeg længe brugt den kære M2 lashes, som er alle pigers mirakelmiddel til lange og fylde vipper. Jeg er lige begyndt på den igen efter 6 månedes pause og glæder mig til at få lidt mere fylde til vipperne  I kan læse mere om produktet i mit tidligere indlæg ‘Sådan får du lange naturlige vipper’. Resultatet af M2lashes og farven fra Refectocil giver et super flot resultat som have du makeup på. Det bliver pludselig meget sjovere at vise ansigt uden makeup 

Du kan finde billig M2 lashes her og produkterne fra Refectocil her

asdfghtdf

 

 

 

t

 

// 1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her //

 

 

Her har du en hurtig oversigt over alle 5 produkter, som jeg absolut ikke kan undvære   Hvilke beauty tips bruger du til hverdag og træning?

 

blog-signatur

 

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.