Beauty Hårpleje Hudpleje Negle Skønhedstips

Mine bedste skønhedsprodukter

Hvilke skønhedsprodukter er dine favoritter? Jeg har samlet de produkter jeg bruger mest og deler mine bedste beauty-tips, til en naturlig hverdagsmakeup, langt sundt hår og smukke gellack negle. Kig med her..

april 2021

Sarah Posin

Reklame links. Produkter modtaget i gave

Jeg har været så heldig, at få lov til at dele nogle af mine bedste beauty favoritter, på Matas blogunivers, Stories. Her går jeg helt i dybden, med de enkelte produkter, som jeg bruger til hverdag og fortæller lidt om, hvordan produkterne virker på mig og hvordan jeg bruger dem.

Find alle artiklerne her

 

For at give jer bedst mulighed for at finde produkterne og de forskellige artikler, laver jeg denne korte opsummering, så i nemt kan klikke videre, til det i synes er interessant. Hvis i har lyst til at læse mere og se alle mine favorit produkter, så kan i klikke ind forbi Matas Stories, hvor jeg har delt 3 forskellige indlæg; Hverdagsmakeup, hvordan man laver sine egne gellack negle og hvilke produkter jeg bruger til at pleje og style mit hår.

 

 

 

Mine makeup favoritter

 

Hvilke produkter bruger jeg til mine vipper?

Jeg har brugt den samme mascara i flere år og selvom jeg har kastet mig over andre produkter, så er det bare altid denne mascara som jeg vender tilbage til og den mascara som får mine vipper til at sidde som de skal.

Loréal Paris Mega volume

 

Selvom at jeg nu nævner, at jeg har svært ved at finde en ny mascara, så har jeg dog fundet en som skiller sig ret meget ud fra den mascara jeg plejer at bruge. Denne mascara har nemlig en gummibørste, som jeg normalt ikke fortrækker, men denne børste formår altså at gøre et eller andet magisk ved vipperne. Er man ikke til naturbørsen, men fortrækker gummibørste, så vil jeg anbefale at prøve denne mascara.

Maybelline Lash sensational

 

Vippeserum har været en af mine favoritter i en del år og jeg har simpelthen opnået de vildeste resultater på meget kort tid. Jeg kan tydligt se, hvordan mine øjenvipper vokser sig lange, fyldigerer og meget kraftigerer, på kun 3 uger.  Jeg har to vippeserum produkter som jeg veksler lidt mellem, men et af mine fortrukne, er vippeserum fra M2 Lashes.

M2 Eyelash Activating Serum

 

 

Find alle mine makeup favoritter her

 

 

Sådan laver jeg mine egne gellack negle

Smukke velplejede negle, er noget vi forbinder med en tur hos negledamen. Det koster ofte en del, man skal bestille tid og det skal holdes ved lige. Jeg har selv benyttet mig af mit eget gellack hjemme-kit i flere år og det er simpelthen noget af det fedeste. På denne måde, har du altid mulighed for at friske dine negle op og du kan gøre det lige på det tidspunkt, som passer dig – plus du sparer altså også en del penge på sigt.

 

 

Hvorfor Le mini macaron?

Du kender helt sikkert til de forskellige steps, som der normalt følger med hos gellack negle. Først et lag base coat, så to lag farve og til sidst et lag top coat – alle lag skal under en UV lampe, for at hærdes.

Men men men.. Le mini macaron har den fordel, at lakken har alle tre steps i én. Du behøver derfor kun at påføre to lag under UV lampen og så har du altså et par stærke gellack negle.

 

Find alle farver fra ‘Le mini macaron’

 

 

Jeg har delt en nem og hurtig guide, som hjælper dig godt igang med at lave dine egne hjemmelavet gellack negle. Du kan finde step by step, samt mine bedste tips til smukke negle, på Matas Stories. Her kan du også finde et hav af smukke farver fra Le mini macaron og deres forskellige UV lamper.

 

Guide: Sådan laver du dine egne gellack negle

 

Jeg elsker at se og høre, hvilke produkter mine veninder bruger og hvorfor de netop bruger dem. Nogle gange bliver jeg selv inspireret til at prøve nogle af produkterne og på den måde finder man virkelig ud af, hvad man synes om og hvad der ikke fungerer så godt.

Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre, hvilke produkter du bruger? Og hvad du absolut ikke kan undvære i din daglige rutine? 🙂

 

Find en masse gode tilbud på Matas.dk

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.