Sunde snacks Tilbehør

3 sunde Easis produkter: Her er mine favoritter…

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg elsker Easis. Produkterne er egentlig udviklet specielt til diabetikere, men egner […]

april 2017

Sarah Posin

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg elsker Easis. Produkterne er egentlig udviklet specielt til diabetikere, men egner sig også perfekt til alle os som ønsker en sundere livstil. Hvis man ønsker at undgå sukker og mærkelig tilsætningsstoffer, kan man altid gå 100% efter Easis mærket. Du kan altid regner med at med Easis glade smiley logo er uden tilsat sukker og du slipper derfor for læse og forholde dig til de forskellige ingredienser, smart!

Jeg er så heldig at være en del af Easis Ambassadørteam og det betyder selvfølelig at jeg ofte bruger produkterne, men også er med til at give feedback på kommende produkter, så hvis du ligger inde med en lækker idé til produktudvikling, så smid endelig en kommentar til indlægget her! ❤

Jeg har samlet nogle af mine favoritter fra Easis, som jeg både bruger i hverdagen, til opskrifter osv. Hvilke favoritter har du?


  1. Easis perfect sød – Bruger jeg hver eneste dag -både i min kaffe, te, i havregrød og forskellige opskrifter. Det er simpelthen et uundværligt produkt! Easis Perfect sød er et flydende sødemiddel, som er et sundere alternativ til sukker. Det er et kalorierfrit sødemiddel og så fortrækker jeg Easis Perfect sød fremfor flydende stevia dråber, da smagen af stevia er lidt mere gennemtrængende.

  2. Easis morgenmadsprodukter – Jeg er ret forbavset over hvor mange morgenmadsprodukter, cornflakes, müsli, crunch osv. der egentlig indholder en hulens masse rørsukker. I min verden synes jeg det er helt tosset at starte dagen ud med et skud sukker  Derfor er jeg også selv meget opmærksom på hvilke morgenmadsprodukter der ryger i indkøbskurven. Easis laver blandt andet en lækker Classic Crunch, Choko CrunchRugbrøds Crunch og Glutenfri Cornflakes, hvis man er til de spørde morgenmadsprodukter  – ellers kan man også finde de helt traditionelle Müsli blandinger, som også er rigtig lækre!

  3. Easis sukkerfri snacks – Er helt klart også nogle af mine favoritter! Jeg har bla. altid en plade Easis belgisk chokolade liggende herhjemme, hvis jeg får lyst til lidt sødt og lækkert hæhæ.  Derudover så eeelsker jeg alt med lakrids, så deres Lakridsmandler og spejderbolcher er også helt klar et af mine store hit! 

Har du nogle favoritter fra Easis? Der findes jo et hav af forskellige produkter og de er netop kommet med en masse lækre varianter af is og ispinde – det bliver lækkert til sommer! ☀

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.