Blandet Træningsprogrammer Træningstips

Mine yndlings booty-øvelser!

Jeg er ikke glad for at sige det.. men jeg må nok indrømme, at crossfit fik mig en lille skade […]

februar 2018

Sarah Posin

Jeg er ikke glad for at sige det.. men jeg må nok indrømme, at crossfit fik mig en lille skade og derfor har jeg nu holdt pause, i et par måneder. Det betyder derfor ikke, at jeg læner mig tilbage, for nu har jeg fundet min gamle disko-træning frem og det er nu egentlig også meget rart, med lidt variation. Jeg har bestemt planer om at vende stærkt tilbage i crossfitcenteret, men lige nu har jeg et par ting, som jeg ønsker at arbejde lidt ekstra på..Fra nu af får den hele armen med numsetræning og jeg håber det efter et par måneder vil kunne ses. Jeg træner numsen meget mere koncentreret end jeg ellers vil gøre, ved at lave workout’s i crossfitcenteret. Hvis du ligger inde med et par lækre øvelser, som brænder godt i ballerne, så smid dem endelig i kommentarfeltet! Her er et par af mine favoritøvelser:

  • Squat
  • Dødløft
  • Wide Squat
  • Hip Thrusters
  • Lunges
  • Landmine squats
  • Sumo deadlift
  • Split squat, på bænk
  • Kick back, i kabel
  • Stairmaster (level 10, i 15 minutter. Før eller efter træning)

Jeg laver naturligvis ikke alle øvelser under mit træningspas, men varierer gerne mine øvelser gang for gang. Desværre har jeg ikke billeder af, hvordan øvelserne udføres, men slå dem evt op i google, hvis du er i tvivl 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.