Beauty Hudpleje Skønhedstips

Mineral makeup & Hvorfor du skal vælge netop det…

Jeg har længe ville skrive dette indlæg, men det har været lidt undevejs, da jeg først nu, selv har fået […]

marts 2019

Sarah Posin

Jeg har længe ville skrive dette indlæg, men det har været lidt undevejs, da jeg først nu, selv har fået mine produkter hjem. Eller.. faktisk har Youngblood Mineral Foundation været på min hylde i flere år, men først nu har jeg gjort mig erfaringer omkring Mineral makeup og hvorfor det netop er så godt – det vil jeg rigtig gerne dele med jer, i indlægget her..

LÆS OGSÅ: 8 af mine beauty favoritter!

Inden nytår besøgte jeg en hudklinik i København, hvor jeg fik fortaget en lækker ansigtsbehandling – her fik jeg en lang forklaring af en af de dygtige kosmetologer, om hvilke ingredienser man skal holde sig fra, hvis man vil undgå urenheder og hudorme. Mange makeup mærker bruger nemlig talkum, som kan være med til at gøre vores hud mere uren. Shit! Tænkte jeg.. og skyndte mig hjem for at tjekke mit eget makeup 😀


Links: Youngblood Loose Mineral Foundation | Youngblood Mineral Blush

Heldigvis har jeg selv brugt Youngblood i flere år, men har da brugt rouge osv. fra andre brands som Mac – faktisk har jeg døjet en smule med uren hud, der hvor jeg har påført min rouge. Så nu er den skiftet ud med en fra Youngblood, som jeg faktisk nu er blevet ret glad for.

Link: Find alle produkter fra Youngblood & spar 10%

Produkterne er fri for for parfume, parabener, talkum og farvestoffer. Mineralpudderen fra youngblood tilstopper ikke porerne og efterlader huden med et flot naturligt glød.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.