Stil og Inspiration

Se vinderen af konkurrencen & min nye powerbank

I søndags offentliggjorde jeg endnu en giveaway på her på bloggen. Denne gang var det et fint marmor cover til mobil […]

december 2016

Sarah Posin

I søndags offentliggjorde jeg endnu en giveaway på her på bloggen. Denne gang var det et fint marmor cover til mobil og computer – og det bedste af det hele.. et dig OG din veninde! Som overskriften her lyder, så vil jeg også lige tippe til et af mine nyeste blogger-must-haves  Hvis du som jeg også har en Iphone og bruger din mobil ofte, så skal du altså kigge med her…

op2

op4

Dét her er seriøst den bedste investering! Hvis du som jeg har en Iphone, så kender du vel godt det der med at batteriet hurtigt løbet tørt og der er ikke noget mere irriterende end når ens telefon er gået ud og man skal bruge gps’en, taget et billede eller lige tjekke noget.

Her finder du denne Powerbank

Jeg har faktisk en lidt sjov histore.. Det er ved at være et par måneder siden, hvor jeg netop var en tur i København, i forbindelse med mit arbejde og nogle forskellige møder. Jeg havde en stram tidsplan og alle aftaler var presset godt ind i dagsprogrammet, så det lige præcis passede.

Det der med at finde vej, er ikke min største ekspertise, så derfor bruger jeg næsten altid gps’en når jeg er på farten. Mit andet møde var netop afsluttet og jeg skulle hurtigt videre til det andet. På vejen løber jeg tør for strøm og må derfor stoppe op midt på vejen, som en eller anden gadespiller – computeren frem og i med strømstikket.

Her står jeg så og lader op igennem computeren, for så at kunne fortsætte min rejse med lidt strøm på gps’en. Total upraktisk! Så nu er jeg forbedret til min næste roadtrip, som faktisk allerede ligger i næste uge.

s

Jeg synes faktisk den her power bank er rimelig flot i designet og ser enormt luksuriøs ud i designet. Synes lidt det ligner noget fra B&O eller Apple? Udover det flotte design, så er det virkelig lækkert at der er to indgange til opladning.

Jeg er allerede blevet rigtig glad for den og bruger den både når jeg går rundt herhjemme, men også hvis jeg ved at der venter en lang dag uden strøm. Udover powerbanken her, har jeg anskaffet mig en ekstra ekstra lang ledning, da jeg synes den originale oplader er meget kort og ofte ikke kan række så lang.

Så nu er jeg bare top tunet!  Hvilke tech-gear kan du anbefale..?

cover8

 | Mobil cover HER | Computer cover HER |

 

Vinder af konkurrencen

Nå lad os komme til konkurrencen af det her lækre computer og mobil cover i marmor. Fik du deltaget? Jeg har netop trukket en vinder idag og vil sige stort tillykke til Louise Skovgaard og din veninde. Det er altid dejligt med gode veninder! Hop ind forbi incover.dk og find den farve som i synes bedst om, så får jeg sendt det afsted i en fart!

Husk husk huuuusk… der er en ny giveaway på bloggen allerede imorgen. Håber vi ses!

sarah posin - signature

Modtaget som gave, affiliate 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.