C

Mit træningsprogram – 3 gratis programmer

Hvordan ser min trænings-uge ud? Spørgsmålet har jeg fået et par gange efterhånden og en del af jer kunne rigtig godt tænke sig at få et træningsprogram at træne udfra. Derfor har jeg sammensat 3 forskellige træningsprogrammer, som i her kan hente her…

Programmerne er sammansat udfra hvilke øvelser jeg godt kan lide at lave og der er derfor ikke taget så meget hensyn til hvilke muskelgrupper og hvilken struktur de har..

Untitled-1

Hvor mange gange træner jeg?

Jeg vil aller helst træne hver dag, men jeg ved også godt at min krop har brug for lidt pause. Derfor træner jeg omkring 4-6 dage om ugen, alt efter humør og hvad der står på ugens program! 🙃 Når først jeg har en hviledag, er det nu egentlig rigtig dejligt og man kan ligesom lade batterierne op til næste dag.

Førhen har jeg egentlig godt kunne lide at træne ved en 16-17 tiden, da det var der jeg følte mest energi og overskud til træningen. Efter Micky har fået nyt job, er vi kommet ind i en rigtig god rytme hvor vi egentlig træner fra morgenstunden. Det er virkelig virkelig rart, da man starter dagen på en rigtig god måde med træning, bad og netop er klar til en ny dag, uden at skulle tænke over at skulle hoppe i træningstøjet efter arbejde. På den måde har man netop startet dagen med rigtig god samvittighed! (selvom det ofte kan være lidt svært at komme ud af sengen og afsted 😜)

Hvad kan jeg bedst lide at træne?

Faktisk svinger det enormt meget – nogle uger laver jeg kun crossfit, andre gange vil jeg hellere træne efter et styrketræningsprogram. Det svinger rigtig meget og derfor har jeg svært ved at give mit præcise program videre, da jeg ikke har noget. 😅 Jeg kan godt lide at træne efter humør og hvad der gør mig glad, det at skulle træne enkelte muskelgrupper kan være fedt, men når det tager overhånd og man træner fordi man netop lægger fokus på kroppens udseende, synes jeg det er for meget 😊

Hvor mange gentagelser og sæt laver jeg?

Det er sjældent jeg løfter tungt, med mindre jeg har en trænings makker som har mulighed for at hjælpe og presse mig. 😁 jeg kan rigtig godt lide at kombinere min træning, så der er lidt af begge dele. Derfor vil i også finde øvelser som squat med få gentagelser, men hvor jeg har mere vægt, til øvelser udført i TRX, hvor der er flere gentagelser. Ofte bruger jeg supersæt og dropsæt i min træning, da jeg synes man får meget ud af den tid man træner. ☺

c

Her er 3 forskellige træningsprogrammer, som giver et godt overblik over hvordan min træningsuge kunne se ud:

Program 1

 

1

løb-1

Hviledag-2
2
3
4
hviledag-3

c

Progam 2

 

5
løb-1
Hviledag-2
7
14
hviledag-1
8
c

Program 3

10

13
Hviledag-2
11

12
hviledag-1
9

c

Her var et godt eksempel på hvordan min træningsuge kan se ud, håber i kan lide programmerne eller kan finde lidt inspiration til jeres egen træning 😊 Hvordan ser din træningsuge ud?

Rigtig god fornøjelse!

kys-sarah-posinThis Post Has 4 Comments

 1. Sarah Posin

  Fantastisk Mie! 🙂

  Selv tak <3

 2. Mie Dalsager

  Det gør det ihvertfald 🙂 Mange tak!

 3. Sarah Posin

  Hejsa Mie,

  Godt du spørg! 🙂
  Når jeg skriver 21-15-9 -> betyder det, at du først laver 21 gentagelser af alle øvelserne, efterfulgt af 15 gentagelser af samme øvelser og dernæst 9 gentagelser af øvelserne.
  Giver det bedre mening nu…? 🙂

  Knus Sarah

 4. Mie Dalsager

  Hej Sarah! Tusinde tak for lækker inspiration 🙂 Hvad betyder det, når du skriver 21-15-9 (står på din lørdagsworkout i program 1)? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.