M1

Mit uundværlige kosttilskud!

Jeg har før skrevet et indlæg om hvilke kosttilskud jeg bruger til dagligt – men det her indlæg er specielt dedikeret til ét tilskud, som jeg godt tør at sige, ikke kan undvære.. kan i gætte hvilket? 😏

Du kan købe produktet online her:

Okay.. bøtten ser således ud. Designet ligner noget fra 70’erne og hedder noget så kedeligt som ‘mælkesyrerbakterier’. Det er ikke just en bøtte man flår ned fra hylden og tænker uhh.. dén skal jeg have! 😄

Jeg skal lige være hurtig og sige, at indlægget her er hverken sponsoreret og indholder ingen form for reklame – men er egentlig bare et fantastisk kosttilskud, som jeg gerne vil dele med jer!

Både Micky og jeg bruger dagligt kosttilskudet her og har begge kæmpe stor glæde af det. Når vi har brugt glasset op, er vi seriøst ved at gå i panik over hvornår vi får en ny bøtte hjem 😅

Den her lille hvide kapsel, indholder 42 milliarder levedygtige bakterier – de er med til at holde tarmfloraen sund og stabil. Den hjælper bla også til at stimulere vores immunsystem, optagelse af vitaminer og genopbygger slimhinden i tarmen.

Jeg vil ikke gå for meget i dybden med at forklare hvordan jeg kan mærke forskel hæhæ, men det er noget med et toilet og at det bare fungere rigtig godt!  😇

 Hvilken effekt har mælkesyrerbakterier? 

Ofte når vi vælger vores produkter, tænker vi meget over de synlige resultater såsom M2Lashes der øger hårvæksten eller Silica som siges at styrke hår og negle. Men vidste du egentlig godt at en sund og stabil tarmflora har meget at sige, om du har uren hud, døjer med vægten, har humørsvingninger, er allergisk overfor laktose og gluten og meget meget mere.

Jeg fandt faktisk kosttilskudet igennem en artikel af Casper Jespersen, som er en erfaren personlig træner her i Århus. Siden han smed indlægget op har jeg anvendt kosttilskudet og har også senere anbefalet det til mine klienter.

Jeg havde eksempelvis en klient som skulle til konkurrence i bikini fitness, hun havde døjet så meget med forstoppelse og oppustet mave i 3 uger. Da vi trænede op til hendes sidste konkurrence tog hun de her mælkesyrerbakterier og der var overhovedet ikke en snært at oppustethed og det hele spillede bare!


Du kan købe produktet online her:

Hvor kan jeg finde mælkesyrerbakterier? 

Mælkesyrerbakterier findes åbenbart i flere former – mit daglige tilskud er fra Udo’s Choice og har tidligere haft det i pulverform fra PurePharma. Faktisk så jeg i GoMorgen danmark, at mælkesyrerbakterier nu også kan fåes i ansigtpleje? Gad vide om det er ligeså effektivt? 🤔

Hvilke kosttilskud bruger du i din hverdag? og har du nogen tilskud som du kan anbefale?

AffiliateThis Post Has 5 Comments

 1. Pingback: Ansigtsprodukter til uren hud » Her er en ny effektiv teknologi

 2. Sarah Posin

  Hej Sandra 🙂

  Nej du skal selv bestille igen – men faktisk mener jeg at Helsebixen.dk har kørt med et abonnement system? men jeg er faktisk ikke klar over om de stadig har det? 🙂

 3. Sandra

  Hej Sarah
  Sender de en ny bøtte hjem til en hver eneste måned el?
  Vh Sandra

 4. Sarah Posin

  Hejsa Sophie 🙂
  Jeg køber mine på Helsebixen, du kan se dem her >> http://bit.ly/2k21o7q
  Tager egentlig kun 1 om dagen, ofte sammen med min morgenmad eller aftensmad. Man kan sagtens trappe op, men jeg har det fint med kun at tage en (de er heller ikke helt billige)

  Knus Sarah

 5. Sophie

  Hvor køber du dine henne? Og hvor mange tager du om dagen? 1, 2 eller 3?

  Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.