Stil og Inspiration

Modeljob for Hunkemöller (Find hele kollektionen)

(Sponsoreret, affiliate) De sidste par uger har været ret hektiske, og jeg har været en del på farten, men nu […]

maj 2017

Sarah Posin

(Sponsoreret, affiliate) De sidste par uger har været ret hektiske, og jeg har været en del på farten, men nu sidder jeg i toget på vej hjem til Århus og forhåbentlig går jeg et par mere stille og rolige uger i møde. Jeg elsker virkelig at være på farten og er så taknemlig for alle de spændende ting jeg får lov at være med til at lave – men lige så meget som jeg elsker det, så er det altså også rart at være hjemme. Så nu skal jeg bare hjem og give den gas med arbejde, træning og en masse hygge med familie og veninder

Vores tur til Krotatien var helt fantastisk og jeg er så taknemlig for at være del af hunkemöller’s modeller og ikke mindst for at have mødt de her helt fantastiske piger! Selvom vi alle fem er vidt forskellige og fra fem forskellige lande, så er det bare som om at vi alle klinger total godt sammen – så mon ikke vi finder på en “arbejds” rejse igen! 

Billederne fra vores tur til Kroatien, er endelig kommet og en del af jer har spurgt om links, til bla. den lyse bikini jeg har på, på et af billederne. Derfor har jeg smidt links til hele kollektionen i indlægget her,  jeg håber i synes om billederne! 

 ( Find alle bikinierne online her )

 ( Find alle festival items her )

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.