Hverdag & velvære

Motivation & nytårsforsæt for det nye år

Heeej.. og rigtig godt nytår! Jeg håber i er kommet rigtig godt ind i det nye år. Mange vælger at […]

januar 2019

Sarah Posin

Heeej.. og rigtig godt nytår! Jeg håber i er kommet rigtig godt ind i det nye år. Mange vælger at lave nytårsforsæt for det nye år og det har ofte noget med enten træning eller en sundere kost. Derfor tænkte jeg at samle nogle af mine bedste træningsindlæg, samt en skræddersyet kostplan, som i kan tage med jer videre i det nye år.

Kig med her og se om du kan hente lidt inspiration..

 

LÆS OGSÅ: Min opskrift på træningsglæde 

 

Personligt gør jeg ikke meget i nytårsforsæt. Jeg kigger altid tilbage i årets løb og tænker på de gode ting jeg har oplevet og hvilke ting jeg kan tage med videre i det nye, som enten har været en udfordring, noget jeg ønsker at gøre bedre eller arbejde ekstra hårdt på.

Jeg kan godt lide at sætte små delmål, om det så er personlige eller karriere mæssige mål. På den måde føler jeg det mest overskueligt og på sigt skal det nok bunde ud i gode og måske større resultater.

 

 

Det med at sætte sig mål for sin træning eller såvel en sundere livstil, synes jeg er noget man bør arbejde på, at gøre til en livstil – ikke blot et mål man sætter sig de første måneder i det nye år, men en måde at leve sit liv på. Vi er alle forskellige og nogen er mere ekstreme end andre, men i bund og grund handler det om at finde ud af, hvad der passer ind hos os hver især og hvordan man på sin egen måde får det bedste ud af det.  Om det så gælder træning eller en sundere livstil generelt.

Find ud af, hvordan du, på bedste vis opnår dine mål, så du ikke ender med at smide håndklædet i ringen og dermed sætter dig samme mål til næste år. Gør det overskueligt og ikke en større mundfuld end du kan gabe.

 

LÆS OGSÅ: Hvordan du opnår resultater med din træning! 

 

Er du på udkig efter en kostplan? så tjek linket HER. Hvor jeg deler forskellige kostplaner. Brug den eller tag inspiration og gør det til din egen lille kostplan. Du kan altid erstatte tingene, men på denne måde kan du nemt få et overblik over de forskellige kalorieindtag.

Mangler du gode træningsprogrammer? Jeg har delt en masse fede (synes jeg selv hehe) programmer igennem min tid her på bloggen. Alt indenfor styrketræning, crossfit programmer, booty øvelser osv. Du kan finde alle træningsprogrammerne i linket HER.

 

Rigtig god fornøjelse! Og smid endelig en kommentar i feltet under, hvis der er noget jeg skal uddybe 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.