Træning Træningstips

Når musik forbedre din træning!

Det her er ikke et sponsoreret indlæg, men har modtaget de her lækre trådløse høretelefoner som en gave. Jeg har […]

juli 2017

Sarah Posin

Det her er ikke et sponsoreret indlæg, men har modtaget de her lækre trådløse høretelefoner som en gave. Jeg har efterhånden testet et par forskellige høretelefoner under træning, fra forskellige brands og det har ikke været alle der har været lige gode..

Jeg har længe ønsket mig et par rigtig gode trådløse høretelefoner, som jeg både kunne bruge til løb og styrketræning. Jeg har været ret træt af den skide ledning som hele tiden er i vejen – men med det her trådløse headset fra Jabra kan telefonen ligge ved siden af dig under din styrketræning eller ligge i lommen under din løbetur, uden at du har en irriterende ledning som skal holdes styr på Jeg elsker det!

| Find Jabra Sport Pulse her |

Når du modtager produktet, medfølger der en hulens masse muligheder for at tilpasse produktet efter dine behov, størrelse og hvilke in-ear du bedst kan lide. Lyden her helt fantastisk og lukker virkelig alt støj ude, så du bare kan holde fuld fokus på din træning.

Jabra Sport Pulse har mange flere funktioner som jeg slet ikke har sat mig ind i endnu bla. pulsmåler i øret og en medfølgende app som kan planlægge og følge med i din træning, samt evaluer på dine præstationer. Ret sejt!


Vidste du at.. det faktisk er bevist, at musik har en positiv virkning på din træning? Faktisk kan jeg selv tydeligt mærke en kæmpe forskel på min præstation. Førhen løb og styrketrænede jeg altid uden musik, fordi jeg egentlig god kunne lide at være tilstede i omgivelserne – nu kan jeg derimod ikke overskue en træning eller løbetur uden musik i ørene!

Det er som om at musikken fjerne fokus fra det hårde og giver bedre udholdenhed, så man kan arbejde hårdere uden at fokusere på at man er presset. Derimod synes jeg at musikken får en til at blive gladere og en sang kan virkelig give meget mere power!

Idag tror jeg faktisk jeg vil snører skoene, skrue op for musikken og løbe en lille tur i det gode vejr! Hvilket musik hører du når du træner?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.