Blandet Skønhed

Neglelak med lang levetid!

Affiliate | Jeg elsker at have fine negle og har nærmest altid enten gellack eller neglelak på. De sidste par år, […]

september 2017

Sarah Posin

Affiliate Jeg elsker at have fine negle og har nærmest altid enten gellack eller neglelak på. De sidste par år, har jeg dog holdt mig mest til gellack, da det holder neglene stærkere i længere tid og holder op til 3-4 uger, uden at man skal tænke over at det skaller eller krakelerer.

Der er ikke noget værre end en neglelak, som nærmest allerede er skallet af efter først bad og derudover har jeg slet ikke tålmodighed til at det skal tørre. Derfor har jeg selv brugt Gellack i en del år, da det hærde med det samme og er helt perfekt når man træner og bruger hænderne meget, som jeg gør!

» Læs også: Sådan laver du dine egne Gellack negle

Der findes dog neglelakke som faktisk er ret gode og holder længe – CND Vinylux og Herome er to af mine yndlings.

Jeg har faktisk faktisk brugt den gennemsigte/lyse lak fra Herome, siden jeg var helt “ung” og boede hjemme hos min mor. Hun havde den selv og jeg lånte den tit, da den var super god og fik mine negle til at få en flot længde, da den styrker neglene og fjerne det gullige skær neglen ofte kan få.

Derudover er jeg blevet ret vild med ‘CND Vinylux’ som er udviklet af det kendte mærke CND, som bla står for de populære Shellack, som bruges i de professionelle negleklinikker – de har lavet en denne neglelakserie, som fåes i alle mulige smukke farver og de holder helt fantastisk godt!

Lige nu kan du spare -56% på alle neglelakke fra CND i linket >>HER

Hvilke neglelakke kan du anbefale?  ❤

Kommentarer

 1. Jeg har også brugt CND Vinylux før, men er nu gået over til at bruge alle mine almindelige lakker og med seche vite top coat. Så holder de 4 dage og det fjernes bare med almindelig neglelakfjerner.

  1. Hej Lise

   Det var smart! Fungerer det lidt som top coat fra CND Vinylux? Smart at man kan tilføje det lag og at de så holder bedre 🙂
   Har ikke hørt om seche vite top coat før, men tak for tippet!

   Knus Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.