Stil og Inspiration

Nemme, kreative ideer til pakkekalender

Tiden flyver og vi nærmer os December måned. I år vil jeg gerne lave en lille hjemmelavet pakkekalender og sidder […]

november 2018

Sarah Posin

Tiden flyver og vi nærmer os December måned. I år vil jeg gerne lave en lille hjemmelavet pakkekalender og sidder derfor og roder lidt med forskellige kreative ideer, hvis man gerne vil lave sin egen hjemmelavet pakke- eller adventskalender. Jeg har fundet lidt forskellige inspirationsbilleder på pinterest, som jeg synes virker meget overskuelige og lige til -så mon ikke det bliver en af de løsninger jeg løber med 🙂

For et par år siden, lavede jeg pakkekalenderen, som i kan se på billederne her (link til indlæg) Den fungerede super godt og var egentlig meget simpel at lave. Har du ikke en knage som denne, så kan du smutte forbi IKEA, hvor de sælger dørknagen til kun 29 kr. (kan også findes her online)

Billige gaveideer pakke og adventsgaver:

Adventsgaver:

  • Ole Henriksen Glow adventskalender – LINK HER
  • Madison Professional hårbørste  – LINK HER 
  • Neglelak & shellack – LINK HER
  • Billig, allergivenlig selvbruner – LINK HER
  • Beauty bear vingummi vitaminer – LINK HER

Billige gaveideer til pakkekalender:

 

Du kan også skabe din egen julekalender online på gaveideer.dk som jeg netop lige har fået øjnene på for idag – her har du mulighed for at vælge en masse forskellige ting til din julekalender, som bliver pakket og tilsendt, så du har den inden december starter.

Jeg har selv kigget lidt på siden og det ser umiddelbart ret nemt ud, hvis du ikke har tid til at gå på udkig efter alle 24 pakker selv 🙂 Så kan du nemt og overskueligt vælge fra siden her. Du kan tjekke konceptet ud, i linket her

Inspriration til pakkekalender -og adventsgaver

Pakke og adventskalender kan virkelig være hyggeligt, men hører måske mere de små til? Selvom vi ikke er helt små længere, kan det nu være sjovt og hyggeligt alligevel og det er jo december, så hvorfor ikke hygge lidt ekstra eller forkæle en du holder af med en hjemmelavet julekalender. I år kunne jeg godt tænke mig at lave en lille kreativ pakkekalender og synes det forslag med bøjlen, ser rigtig fin og hyggelig ud -og så fylder den ikke så meget, da man nemt kan hænge den på en knage eller over en dør.

Hvis man vil pynte den lidt ekstra, kan man jo finde lidt gran, eucalyptusblade, julekugler eller en lille lyskæde og vikle rundt om bøjlen.

Jeg har samlet lidt inspirationsbilleder her, som jeg håber i kan finde lidt inspiration fra ☺️ God fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.