Træning Træningstips

4 Netflix film: Motivation til din træning!

Heej.. jeg håber i nyder sommeren, ferien og de små solstrejf ☀ For mange af os er ferien ved at være […]

juli 2017

Sarah Posin

Heej.. jeg håber i nyder sommeren, ferien og de små solstrejf ☀ For mange af os er ferien ved at være slut og vi skal derfor vende tilbage til de faste rammer med arbejde, skole og træning? Motivationen kan ofte være lidt svær at finde tilbage efter en omgang ferie, så derfor tænkte jeg at dele lidt gode film som kan bringe lidt motivation under træningskoene igen!

Igår så jeg netop filmen ‘Fittest on earth’ Netflix.dk og fik selv en hulens masse motivation, til at give den max gas i træningscenteret igen, måske de her film også giver dig lidt blod på tanden..?


Jeg har fundet 5 film fra Netflix, som er alle er indenfor træning – nogle af dem er ret ekstreme, men selve ideen bag og den måde at bruge viljestyrken på, synes jeg selv er ret så motiverende. Har du set nogen af dem? eller kender du andre film, som motiverer dig? 

Fittest on earth – a decade of fitness

Hvis man godt kunne tænke sig at vide lidt mere om crossfit, så er den her dokumentar alt for fed! Her får man virkelig et indblik i hvor hårdt de profesionelle atleter træner og hvor god man kan blive, hvis man er dedikeret nok! Selv er jeg ret imponeret over kvinderne, hvordan de først og fremmest ser ud (ikke så feminine) men hvordan de har psyken til at presse selv selv til det yderste!

Froning – the fittest man on earth

Hvis man kender Crossfit, så ved man hvem Rich Froning er. I dokumentaren her ser man hvordan han for 4 gang prøver at vinde Crossfit games og man kommer bag om træningen og ser hvordan han lever sit liv – super spændende!

Generation Iron

Er man til fitness konkurrencer, bodybuilding osv, så er her en ekstrem dokumentar om nogle af de største indenfor bodybuilding: Kai Green, Phil Heat osv. Man møder syv stor muskuløse bodybuildere som alle kæmper for titlen om Mr. Olympia. Selvom jeg personligt synes sporten er ret frastødende, så er det alligevel ret motiverende at se hvordan de her fyre kæmper sit bedste hver eneste dag, for at blive større, stærkere og bedre.

The Perfect Physique

I denne dokumentar møder man nogle af verdenens bedste mandlige fitnessmodeller og selvom de lever og træner til det ekstreme, så går de i dybden med deres erfaringer omkring deres træning, hvordan de spiser og man får virkelig et indblik i hvordan de arbejder hårdt for resultaterne. Udover et godt spark motivation, så er der også lidt guf at kigge på  hæhæ


Her var 4 film/dokumentar som bringer lidt motivation frem i mig – hvis i har andre film, podcast, sange, bøger eller andet, så smid endelig en kommentar i feltet under! ❤ Rigtig god dag!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.