Nordic5

Nordic Race med team Easis! (Video)

(Reklame) I weekenden løb jeg mit 3 Nordic Race, denne gang med de andre ambassadører fra Easis. Gustav har lavet den fedeste video over hele turen, hvor man kan se hvilke udforinger vi blev stillet – har i set de to sindsyge vandforhindringer..? 😄 Her fik jeg virkelig overskredet nogle grænser! Jeg håber i har lyst til at se med, eller give et like 🙂

 

Mit Nordic Race er MX Århus, hvor jeg skal løbe med to veninder, som jeg også har løbet med førhen – jeg glæder mig allerede sindsygt meget! 🙃

Gad vide om der venter os flere vandudforinger? I så fald, ses vi til MX Århus d. 23/9

Tilmelding er stadig åben – du kan se alle kommende løb og tilmelde dig i linket >>HER 

Jeg håber vi ses! Knus og god mandag ❤This Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Ja ikk! Det har han gjort godt Gustav 🙂

  2. Ella

    Helt vildt god video! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.