Begivenheder Blandet

Nordic Race med team Easis! (Video)

(Reklame) I weekenden løb jeg mit 3 Nordic Race, denne gang med de andre ambassadører fra Easis. Gustav har lavet […]

august 2017

Sarah Posin

(Reklame) I weekenden løb jeg mit 3 Nordic Race, denne gang med de andre ambassadører fra Easis. Gustav har lavet den fedeste video over hele turen, hvor man kan se hvilke udforinger vi blev stillet – har i set de to sindsyge vandforhindringer..? Her fik jeg virkelig overskredet nogle grænser! Jeg håber i har lyst til at se med, eller give et like 

 

Mit Nordic Race er MX Århus, hvor jeg skal løbe med to veninder, som jeg også har løbet med førhen – jeg glæder mig allerede sindsygt meget!

Gad vide om der venter os flere vandudforinger? I så fald, ses vi til MX Århus d. 23/9

Tilmelding er stadig åben – du kan se alle kommende løb og tilmelde dig i linket >>HER 

Jeg håber vi ses! Knus og god mandag ❤

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.