Begivenheder Blandet Konkurrencer

Nordic Race – Girlpower & mudder i trusserne!

I lørdag deltog Tine, Cecilie og jeg til Nordic Race i Hasle bakker. Sidste år deltog Tine og jeg i […]

maj 2017

Sarah Posin

I lørdag deltog Tine, Cecilie og jeg til Nordic Race i Hasle bakker. Sidste år deltog Tine og jeg i samme løb og ville derfor se om vi var i stand til at slå vores sidste tid. Vi kom ind på 1 time og 14 min, så tiden var væsentlig bedre end sidste år (og jeg siger ikke hvad den var haha ) 

Jeg elsker virkelig kombinationen af løb og de her forskellige forhindringer man møder under løbet, det minder mig en smule om Crossfit. En anden ting jeg også synes er super fedt ved det her, er at alle former for typer, størrelser og niveauer deltager i løbet her – det er virkelig fedt!

For et par uger siden, udlovede jeg 2 billetter til et valgfrit Nordic Race løb og har netop fundet en heldig vinder af konkurrencen. Stort tillykke til Emilie, jeg håber dig og din veninde får en fed oplevelse til Nordic Race, Århus MX! ☀

Er der nogen af jer som har planer om at løbe, til et af de kommende events? Jeg har allerede 2 kommende løb i kalenderen, et i september med alle ambassadørerne fra Easis og et igen med Tine og Cecilie i Århus, i september. Håber vi ses!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.