Træning Træningsprogrammer Træningstips

Stramme, faste baller med elastik!

En del af jer har spurgt efter den såkaldte ‘booty elastik‘, som jeg tidligere viste på min instagram profil. Jeg har […]

marts 2018

Sarah Posin

En del af jer har spurgt efter den såkaldte ‘booty elastik‘, som jeg tidligere viste på min instagram profil. Jeg har sendt en del links afsted, men jeg vil naturligvis gerne dele linket med jer alle. I den anledning har jeg strikket en lille booty video sammen, som i kan finde i indlægget her. Kig med her..

Link: Find din booty elastik i linket her

Her er  7 gode booty øvelser, som du enten kan lave som en del af den hjemmetræning, i fitness centeret, på hotelværelset eller hvor du befinder dig henne. Træningsprogrammet er strikket således sammen, at du laver 7 øvelser i streg, 10 gentagelser, 5 runder.

Jeg håber i vil elske øvelserne og ikke mindst få sat lidt liv i ballerne 😉

God fornøjelse!

Kommentarer

 1. Hej Sarah.
  Kan det virkelig godt lade sig gøre at få faste baller med elastik?? ???? Eller SKAL der vægt til. ????
  Vh Daniella

  1. Hej Daniella <3
   Musklerne skal belastes for at kunne bygge sig større -og hermed få en mere fast og formet numse. Så vægten kan man ikke helt undgå. Elastikken kan dog hjælpe en virkelig meget til at få kontakt til musklen og få lidt ekstra pump på ballerne.
   Jeg kombinerer selv de her elastikøvelser med øvelser hvor jeg har vægt på, som f.eks squat eller dødløft. Men jeg eeeelsker virkelig at træne med elastik 🙂

   Håber det gav mening!
   Knus <3

  1. Det er jeg glad for at høre Brian. Dejligt du kan bruge øvelserne 🙂
   Ser om jeg kan få lavet nogle flere programmer her en af dagen, så er der mere inspiration at hente.

   God fornøjelse!

 2. Hej søde Sarah,
  Fandt lige dine fine træningsprogrammer her, og har netop modtaget min blå balle-elastik her til morgen. Glæder mig til at komme i gang 🙂

  1. Hvor fedt Heidi 🙂
   Jeg håber du kan bruge træningsprogrammet og få inspiration til din egen træning. Pøj pøj og god træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.