Elastik

Stramme, faste baller med elastik!

En del af jer har spurgt efter den såkaldte ‘booty elastik‘, som jeg tidligere viste på min instagram profil. Jeg har sendt en del links afsted, men jeg vil naturligvis gerne dele linket med jer alle. I den anledning har jeg strikket en lille booty video sammen, som i kan finde i indlægget her. Kig med her..

Link: Find din booty elastik i linket her

Her er  7 gode booty øvelser, som du enten kan lave som en del af den hjemmetræning, i fitness centeret, på hotelværelset eller hvor du befinder dig henne. Træningsprogrammet er strikket således sammen, at du laver 7 øvelser i streg, 10 gentagelser, 5 runder.

Jeg håber i vil elske øvelserne og ikke mindst få sat lidt liv i ballerne 😉

God fornøjelse!This Post Has 7 Comments

 1. Pingback: 3 Effektive træningsprogrammer, som du kan lave hjemme

 2. Sarah Posin

  Det er jeg glad for at høre Brian. Dejligt du kan bruge øvelserne 🙂
  Ser om jeg kan få lavet nogle flere programmer her en af dagen, så er der mere inspiration at hente.

  God fornøjelse!

 3. Brian Brandt

  Super øvelser – har ledt lidt rundt efter noget inspiration til at bruge elastik i forbindelse med min løbetræning. Tak for inspirationen.

 4. Pingback: Gode træningsprogrammer: Find 2 effektive programmer til styrke & puls

 5. Sarah Posin

  Hej Daniella <3
  Musklerne skal belastes for at kunne bygge sig større -og hermed få en mere fast og formet numse. Så vægten kan man ikke helt undgå. Elastikken kan dog hjælpe en virkelig meget til at få kontakt til musklen og få lidt ekstra pump på ballerne.
  Jeg kombinerer selv de her elastikøvelser med øvelser hvor jeg har vægt på, som f.eks squat eller dødløft. Men jeg eeeelsker virkelig at træne med elastik 🙂

  Håber det gav mening!
  Knus <3

 6. Anonym

  Hej Sarah.
  Kan det virkelig godt lade sig gøre at få faste baller med elastik?? 👏 Eller SKAL der vægt til. 🤔
  Vh Daniella

 7. Pingback: Kettlebell workout: Et effektivt træningprogram til alle niveauer | Se video..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.