Blandet Hverdag & velvære

Om at låne penge…

Sponsoreret | For nogle uger siden, var jeg en tur forbi min bank vestjysk bank, for at tale med min […]

september 2017

Sarah Posin

Sponsoreret | For nogle uger siden, var jeg en tur forbi min bank vestjysk bank, for at tale med min bankrådgiver omkring mulighederne for at tage et lån. Det der med at låne penge, har altid lagt lidt fjernt fra mig – da jeg altid har været vant til at spare op, hvis der var noget jeg godt kunne tænke mig.

I takt med at man bliver ældre, er der flere voksne ting at forholde sig til og jeg står derfor i den situation, at jeg godt kunne tænke mig at vide mere om mine muligeder for at låne penge. Et eller andet sted ærger det mig lidt, at jeg ikke tog lånet da jeg var studerende, da der er rigtig gode muligheder som studerende (tjek dem ud her) Men jeg fandt derimod også ud af, at renten ikke er særlig høj, 8% som “voksen”, så det virker ret overskueligt!

Mange vælger at tage online quick lån, hvis de eksempelvis har fået et nej i banken eller måske frygter det der med at sætte fødderne i deres egen bank. Ofte kan de hurtige quick lån ligge med en rente på 40% eller over og det er jo helt sindsygt højt!

Jeg skrev en sms til Christina min kære bankrådgiver, om hun havde tid til et møde med mig, i forhold til lån og vi arrangerede derefter en dag, hvor vi kunne sætte os ned og kigge på det sammen. Vi fik sat os ned og fik snakket lidt om hvad jeg ønsker at bruge pengene på, hvordan jeg vil betale dem af og hvor længe det vil tage for mig. Ret simpelt og slet ikke så slemt, som jeg havde forventet!

Det er stadig ret grænseoverskridende, at skulle låne penge af andre og et eller andet sted, vil jeg hellere bare spare dem op – har du nogle erfaringer? og hvordan er dit forhold til det at låne penge?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.