Blandet Skønhed

Om kemisk peeling, for urenheder..

Der er virkelig ikke noget bedre end en god omgang selvforkælelse! Jeg elsker virkelig at kunne bruge tiden, på at […]

marts 2018

Sarah Posin

Der er virkelig ikke noget bedre end en god omgang selvforkælelse! Jeg elsker virkelig at kunne bruge tiden, på at gøre noget godt for mig selv – om det så er en ny flot lak på neglene, min daglige rutine ‘få lange øjenvipper‘ med serum, eller i dette tilfælde en rigtig god ansigtmaske…Det er ikke længe siden, at jeg afsluttede mit hudplejeforløb med produkterne fra Nimue skincare, hvor jeg for første gang blev præsenteret for de meget omtalte syrebehandlinger, som beauty eksperten fra tv2 go bla. også roser meget.

Dagcreme fra Ecooking | Ansigtsmaske fra Ecooking

Lermasken fra Ecooking indholder salisylsyre, som går ind og arbejder i huden, på en lidt anden måde end vi normalt kender. Her får man en kemisk peeling, som bliver ved med at sidde i huden og arbejder sig helt igennem i porerne – også selvom masken er fjernet.

Læs også: Vildt tilbud på vippe serum, M2 lashes

Salisylsyre er specielt interessant for dig, som har hudorme, store porer, fedtet hud og døjer med bumser. Man kan allerede mærke i det man påfører lermasken, hvordan den arbejder i huden – og efterlader en blød og rød hud. Den røde hud er vidst et godt tegn, da det betyder at huden arbejder på de gode sager 😉

Hvilke produkter eller hvad gør du, når du virkelig skal give dig selv lidt selvforkælelse? 🙂

Knus!

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.