Blandet Skønhed

Om mit make-up frie forløb…

Sponsoreret | I mit tidligere indlæg ‘Makeup fri på 12 uger’, fortæller jeg lidt om, at jeg netop er hoppet på […]

december 2017

Sarah Posin

Sponsoreret | I mit tidligere indlæg ‘Makeup fri på 12 uger’, fortæller jeg lidt om, at jeg netop er hoppet på Nimue’s 12 ugers challenge. For tre uger siden var jeg forbi en af klinikkerne, som udfører Nimue’s behandlinger -i mit tilfælde isabellephilipp som ligger i Århus..Her fik jeg fortaget en hudanalyse og så har jeg ellers fået de produkter som passer til min hud. Her er en del produkter at holde styr på, men efter et par gange, synes jeg egentlig det kører ret godt med rutinen 

I Niume’s 12 weeks challenge “pakke” indgår alle produkter, samt 4 klinikbehandlinger. Hvis nogen af jer følger med på min instagram story, så har jeg været forbi klinikken et par gange og få en lækker behandling. Jeg glæder mig allerede til at blive forkælet igen i det nye år..

Her ser i de produkter som jeg bruger under mit forløb.. det virker måske en smule overvældende – jeg er ikke selv vant til at bruge så stort et sortiment af produkter hver eneste dag, men hvor er det egentlig ret lækkert alligevel, at forkæle huden lidt ekstra. Det er ikke fordi at det tager voldsomt længe, selvom det ser ret vildt ud med alle de forskellige produkter. Her kommer en lille opremsning af min rutine:

step 1. Vaske Gel – til at fjerne makeup på øjne og hud

step 2. Conditioner, i sprøjte – stimulere, eksfolierer og balancerer hunden

step 3. Let creme under dagcremen – Kontrollerer udbrud og reducerer inflammationer

step 4. Dagcreme – eller natcreme hvis jeg skal sove

step 5. Solfaktor 40 – Beskytter huden mod solskader. Jeg bruger den kun om dagen ovenpå min dagcreme.

Peelingmaske – 1-2 gange om ugen. Forbedre hudens udstråling og struktur, samt fjerner døde hudceller og fremmer cellernes fornyelsen.
Active Lotion – En højt koncentreret serum, som øger cellefornyelsen. Denne bruger jeg hver anden dag, da den er ret effektiv.

Funny facts om kampagnen.. Faktisk var det Alicia Keys som startede hele denne trend, med at sætte fokus på smuk og sund hud, uden makeup. Nimue blev inspireret og udvikle derfor serien her til alle os, der også vil være med på denne trend og opleve gode resultater!
Hvad får du..?
De 4 klinikbehandlinger + 8 produkter koster ialt 3959 ,-
Kampagnen varer fra 1/11 til 1/4
Bliv endelig hængende.. jeg vil naturligvis fortælle mere om mine resultater, jo længere jeg kommer i processen..

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.