Træning Træningstips

Opskrift på træningsglæde..

Frisk luft og træning i det fri, er nok noget af det, jeg nyder allermest! Hvis vejret såvel var til […]

oktober 2018

Sarah Posin

Frisk luft og træning i det fri, er nok noget af det, jeg nyder allermest! Hvis vejret såvel var til det, havde jeg trænet udendørs hele året rundt. Jeg synes det giver en helt anden energi og indtryk fra naturen og nye omgivelser -og derudover masse frisk luft til hovedet, som virkelig er rart!

Jeg får ofte stillet spørgsmålet, om hvor mange gange i ugen, jeg træner og hvordan jeg kan blive ved med, at holde motivationen for min træning. Det er et godt spørgsmål og noget jeg faktisk ikke rigtig tænker så meget over, da træning er blevet en stor del af min hverdag og noget jeg absolut ikke kunne forstille mig, at leve uden.

Jeg har samlet mine tanker og vil prøve at se, om jeg kan skubbe din motivation den rigtige vej. Læs med her..

 

LÆS OGSÅ: 3 træningsprogrammer, som sætter gang i pulsen

 

Jeg ville ønske, at der fandtes en opskrift på, hvordan man finder glæden og motivationen for sin træning og det lyder måske lidt helligt, at jeg finder så stor en glæde i at svede og presse mig selv 😀 Men jeg har skam også dage, hvor det ikke ligefrem er træningen, som trækker allermest. Jeg vil her dele lidt tanker om, hvordan jeg finder min glæde i træningen..

Reklame links |

Under Armour Sports bh Under Armour UA tights

 Under Armour UA løbesko | Under Armour Ua tanktop

Hvordan finder jeg motivationen..

For mig er træning mit frirum og det sted jeg kobler fra. Her kan jeg presse mig selv og blive udfordret. Jeg elsker at bevæge min krop, svede og bruge energi. Jeg er typen som godt kan finde på, at tage trappen istedet for elevatoren, eller cykle fremfor at tage offentlig transport. Okay.. nu lyder jeg måske som en irriterende type 😀 Jeg ved ikke om jeg altid har været sådan? Men jeg er i hvert fald ret sikker på, at det et eller andet sted, handler om tilvænning og vaner, man har i hverdagen. Vaner kan alle få eller ændre, på en eller anden måde..

 

LÆS OGSÅ: Gratis kostplan: 2 madplaner med forskelligt kcal. indtag

 

Alt hvad indebære bevægelse i hverdagen, er gratis motion. Trapper, cykle, gå, løfte og såvel, at stå op istedet for at sidde ned. Alle disse ting, er med til at holde kroppen stærk og her bruger vi energi, som jo er det vi gerne vil, for at holde vores krop sund og flot.

 

Mit arbejde er til tider ret stillesiddende, så derfor har jeg også en ekstra trang, for at komme ud og bevæge mig. Det gør jeg enten i form af styrketræning, crossfit eller løb. Før i tiden, har jeg levet et ret skemalagt liv, hvor træning og kost var planlagt i de midste detaljer – det liv lever jeg heldigvis ikke længere, men var en periode jeg havde, hvor jeg skulle opnå nogle mål og det var derfor en nødvendighed.

 

LÆS OGSÅ: Sådan opnår du bedst resultat, med din træning

 

Jeg er blevet SÅ meget klogere i den tid og efterfølgende. Førhen var jeg jo nærmest sikker på, at hvis jeg missende min træning eller spiste udenfor det angivet kalorieindtag, så ville det medfølge konsekvenser for mit resultat. Mange tror stadig, at jeg lever et meget kontrolret liv, men tro mig.. sund fornuft og den rigtige tilgang, kan virkelig føre en lang og samtlig have plads til alt det sjove og uden du skal hammer dig selv i hovedet over, at du ikke har nået din træning.

Mit allerbedste råd til dig.. træn det du har lyst til, det du synes er sjovt og det du finder glæde i. Der er ikke nogen træningsform, som nødvendigvis er bedre end andre. Alt bevægelse er bedre end ingenting. Find evt. en træningsmakker eller tilmeld dig nogle hold, hvor du er nødsaget til at møde op til. Spis varieret og med din sunde fornuft. Der skal være plads til alt, men med måde.

Hvilke erfaringer har du selv gjort dig? Og har du nogle gode metoder, til hvordan man kan finde motivationen? 🙂

Smid endelig en kommentar i feltet under indlægget

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.