DSC 1654

På DR3 med Petra…

For nogle måneder siden, var jeg på optagelse med DR tv, som medvirkende i et program ‘Petra elsker sig selv’. Man kan nu se forpremiere på udsendelsen i linket her og programmet bliver vist i fjernsynet i morgen d. 4 April, på DR3 klokken 21.25 😊  ..så hvis du tilfældigvis sidder foran fjernsynet, så hop over på kanalen og se med – Programmet giver et rigtig godt indblik i hvordan vi piger tænker om os selv, og jeg synes helt klar at der er noget at lære 😊

Du kan finde programmet online her 

Jeg har allerede været inde og se forpremiere, da jeg lige skulle sikre mig for, at jeg ikke sagde noget helt vildt pinligt haha 😄 Du kan finde klippet med Petra og jeg, hvis du spoler til 6:00 og 22.10. Jeg håber i kan lide udsendelsen!

Hvilket forhold har du til alt det her? og har du prøvet noget ligende?

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.