Hverdag & velvære

På DR3 med Petra…

For nogle måneder siden, var jeg på optagelse med DR tv, som medvirkende i et program ‘Petra elsker sig selv’. Man […]

april 2017

Sarah Posin

For nogle måneder siden, var jeg på optagelse med DR tv, som medvirkende i et program ‘Petra elsker sig selv’. Man kan nu se forpremiere på udsendelsen i linket her og programmet bliver vist i fjernsynet i morgen d. 4 April, på DR3 klokken 21.25  ..så hvis du tilfældigvis sidder foran fjernsynet, så hop over på kanalen og se med – Programmet giver et rigtig godt indblik i hvordan vi piger tænker om os selv, og jeg synes helt klar at der er noget at lære 

Du kan finde programmet online her 

Jeg har allerede været inde og se forpremiere, da jeg lige skulle sikre mig for, at jeg ikke sagde noget helt vildt pinligt haha  Du kan finde klippet med Petra og jeg, hvis du spoler til 6:00 og 22.10. Jeg håber i kan lide udsendelsen!

Hvilket forhold har du til alt det her? og har du prøvet noget ligende?

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.