Begivenheder Blandet

På lørdag sker det! Kommer du?

Tidligere på året takkede jeg ja, til at blive en form for “ambassadør” for Repeat i Århus. Jeg har faktisk […]

september 2018

Sarah Posin

Tidligere på året takkede jeg ja, til at blive en form for “ambassadør” for Repeat i Århus. Jeg har faktisk selv haft medlemskab i Repeat, i godt og vel et halvt års tid, da jeg jo kommer en del i København. Så samarbejdet her faldt virkelig godt i hak. Frederik er selv medlemskab til Repeat, så derfor meldte jeg mig også ind, så vi havde muligheden for at træne sammen, når jeg ofte besøger ham i København. Udover det, synes jeg generelt at Repeat gør det virkelig godt med deres centre og de formår virkelig at danne nogle rammer, som jeg finder ekstremt motiverende for min træning. I København har de to centre, centralt i København – et på Åboulevarden og et på Borups allé.

Begge centre ligger ret tæt på hvor Frederik bor, så det var helt oplagt at melde mig ind. Udover det, er medlemskabet ret billigt sammenlignet andre fitness medlemskaber, så jeg kunne sagtens have mit crossfit i Århus og sammentidlig Repeat medlemskab i København, uden at blive helt broke 😉

For godt og vel en uges tid siden, afholdte Repeat et lille “ryst sammen” event, for de kommende personlige trænere og influencer, for deres kommende center i Århus. Vi startede dagen i Champs Camp Århus, som er en lille bokseklub ved havnen i Århus.

Her blev vi kørt igennem en boksetime, ret udfordrende og ikke mindst skide hamrende hårdt! Jeg ved ikke om boksning nogensinde bliver “min ting”, men det er altid sjovt at blive udfordret og prøve andre sportsgrene af. Derudover kommer det nye Repeat center til at tilbyde et ret fedt bokseområde, til de af jer som elsker at bokse 😉

Der blev sammensat en lille video fra dagen, som kan ses her..

Efter at have svedt og bokset løs, tog vi på rundtur i det som senere på ugen skal blive til det fedeste fitness center. Da vi besøgte stedet lignede det stadig ret meget en byggeplads, men vi fik alligevel et godt indblik i, hvordan de forskellige ting bliver og jeg kan fortælle til de ‘booty glade’ piger, at der kommer et helt specielt område til os 😉 Juhuuu!

Derudover bliver der tilkoblet en masse dygtige og erfarne personlige trænere, som Repeat har været ude og fange forskellige steder i Århus. Måske i kan kender nogle af disse smukke ansigter? 😉

På lørdag (d. 15/9) lukker de dørene op for et splinter nyt fitness center, midt i Århus C og jeg glæder mig helt på jeres vegne, de af jer som skal besøge Repeat for første gang 🙂

Udover det glæder mig også helt vildt til selv at skulle træne der og forhåbentlig lave en masse fede træningsvideoer, som i kan få gavn af her på bloggen!

Jeg glæder mig meget til at prøve det nye center af og håber, at se nogen af jer til åbningsdagen på lørdag. Hvis du ikke har meldt dig ind, kan du komme forbi centeret Lørdag, som er den officelle rigtige dato for deres åbning, hvor man har mulighed for at træne eller få en rundvisning i det nye center.

Kom endelige og prik mig på skulderen, hvis vi støder på hinanden 🙂

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.