Begivenheder Blandet Hverdag & velvære

Påskehilsen fra Hamborg!

Jeg håber i har en dejlig påske, nyder dagene og suger energi til en ny (kort) uge! I påsken har […]

marts 2018

Sarah Posin

Jeg håber i har en dejlig påske, nyder dagene og suger energi til en ny (kort) uge! I påsken har jeg haft besøg af min kæreste fra København, vi besluttede os for at tage en overnatning i Hamborg, da vejret eftersigende skulle skulle blive liiidt bedre end det danske, desværre var det dog ikke tilfældet.

Vi havde trods det dårlige vejr, en rigtig hyggelig tur alligevel og vi fik set lidt af Hamborg. I Maj tager vi en tur til Paris, hvor vi håber på lidt mere solskin. Har du steder eller ting i Paris som du kan anbefale?  🙂

Tager med glæde imod alle forslag! <3

| Jakke: Selfhood | Strik: Gina Tricot Sko: Nike air max 97 | Bukser: Zara |

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.