Pæne Strik Online

Pæne efterårsstrik på 50%

Striktrøjer er bare et must have i garderoben. Især på denne tid af året, hvor man hverken ved om vejret vil være varmt eller koldt. Jeg har samlet et hav af lækre striktrøjer, som alle er sat ned med 50%. Kig med her..

Link: Se alle striktrøjer – Spar 50% på H&M

Striktrøjer kan både bruges til de kolde vintermåneder og her i efterårsperioden, med en let jakke eller i så fald, til de lune sommeraftner. Jeg har selv gjort mig et par ret gode kup på H&M, hvor de bla. har sat nogle af deres lækre mokair striktrøjer ned med 50%

LÆS OGSÅ: Min undertøjs-guide til de bedste trusser & bh’er

Jeg har bla. købt den sorte lange mohair strik (billede nr. 2) som jeg næsten har boet i, siden jeg fik den tilbage i januar måned. Tag et kig på alle de nedsatte strikvarer, hvor du virkelig kan gøre dig nogle gode kup!

Jeg har samlet nogle af mine favoritter, i collagen her..

Links:
1. HER | 2. HER | 3. HER
4. HER | 5. HER | 6. HER
7. HER | 8. HER| 9. HERSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.