Blandet Opskrifter

Sund Pasta lavet af 100% bønner

Affiliate | Pasta er bare lidt for lækkert! Hvem elsker ikke pasta, spaghetti og alle de lækre kulhydrater, som vi […]

september 2017

Sarah Posin

Affiliate | Pasta er bare lidt for lækkert! Hvem elsker ikke pasta, spaghetti og alle de lækre kulhydrater, som vi ellers skal være lidt opmærksom på ikke at få for meget af. Heldigvis findes der efterhånden et hav af forskellige lækre og sundere alternativer – bla. de her pasta lavet af 100% soyabønner, som du sikker har stødt på før.. 

De fåes i flere varianter, alle varianter er rig på protein og lavet af 100% soya bønner. Jeg kan godt lide varianten her, da farven minder meget om normale pasta. Jeg bruger dem selv som en erstatning for pasta, i forskellige retter. Ikke fordi jeg aldrig spiser den “rigtige” pasta, for det gør jeg! Men hvis man ønsker at skære lidt ned på kulhydraterne, så er det her et perfekt alternativ!

| Green SoyBean Pasta, Organic SoyBean Pasta, Black SoyBean Spaghetti |

Jeg er selv kæmpe fan af dem og synes at både smagen og konsistensen minder meget om den “ægte” varer.  I opskriften her har jeg blandet lidt grøn pesto og grøntsager i, men de er også helt geniale i en spaghetti-kødsovs. 

Som i kan se på billederne ovenover, hælder jeg blot lidt kogende vand over og lader dem dampe under en tallerken ca. 2-3 minutter – imens kan jeg udnytte tiden på, at fikse kød eller grøntsager. Smart ikk? 

Hvilke sundere alternativer bruger du istedet for pasta, ris, spaghetti osv? 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.