Beauty Hårpleje Skønhedstips

Gør det selv: Permanente mørke bryn & vipper

Annonce for Billigvoks.dk | Jeg har før vist, hvordan jeg nemt og hurtigt farver mine bryn og vipper, men tænkte […]

oktober 2019

Sarah Posin

Annonce for Billigvoks.dk | Jeg har før vist, hvordan jeg nemt og hurtigt farver mine bryn og vipper, men tænkte at jeg denne gang ville vise jer en lille to-do af processen. Hvordan du gør, når du skal farve dine bryn, hvilke ting du skal være opmærksom på, og hvilke ting du skal bruge.

Kig med her og se, hvordan du får flotte mørke bryn og vipper…

Jeg har i flere år selv farvet mine bryn og vipper, da jeg synes det markerer mit ansigt meget mere. Derudover kan jeg tillade mig at bevæge mig udenfor min lejlighed, uden at ligne et udvisket spøgelse, uden nogen form for ansigtstræk

Jeg vil gerne vise dig, hvordan du nemt, hurtigt og billigt kan farve dine bryn og vipper med permanent farve. Derfor har jeg lavet en lille guide her..

Step 1) Hvilket produkt skal du bruge?

Øjenbrynsfarven, som jeg bruger på nuværende tidspunkt hedder IQ + Brow og kommer i denne lille pind, som du kan se på billedet. Jeg elsker at produktet ikke skal blandes op, men at du nemt kan have den med på en eventuel rejse, eller hurtigt kan farve dine bryn inden du skal ud af døren.

Farven kommer i 3 forskellige nuancer. Light, Medium og Dark brown. Farven jeg bruger hedder Medium Brown, men jeg kunne sagtens have brugt den mørkeste, da jeg ikke er nervøs for at få mørke bryn 😉

|Link|
IQ+Brow eyebrow tint

Step 2) Hvordan farver man sine bryn?

Jeg har brugt bryn og vippefarve i flere år og kan simpelthen ikke undvære. Mange får enten farvet bryn, vipper eller begge dele, hos frisøren eller en kosmetolog – jeg synes dog det er super skønt at kunne gøre selv, når det lige trænger. Så snart du har fået fat i produktet, så er der til virkelig mange gang. I længe kan det helt klart bedst betale sig, at gøre det selv 🙂

Trin 1: Skru i bunden af stiften, så farven kommer ud i penslen. Sørg for at dit bryn er rent (ingen makeup eller bryn gele)

Trin 2: Start med at tegn dit bryn op, fra bunden af brynet, ud i spidsen og farv derefter brynet helt op. Fjern evt. farve fra huden med en vatpind, hvis du rammer udenfor. Får du farve på din hud og kan det ikke komme af med vand, så kan du bruge produktet her, som hurtigt fjerner den overskydende farve. Så du må ikke være nervøs! 🙂

Trin 3: Her ser i hvordan brynet ser ud med farve på. Alle hår er dækket med farven og her er bestemt ikke sparet 😉 Lad den sidde på 10-15 minutter, for at få det bedste resultat.

Før & efter billeder med brynfarve

Her kan i se resultatet, efter 15 minutter med farven siddende. Resultatet er meget naturligt og giver en let farve til hårene, så ansigtet bliver en smule mere markeret, uden at skulle tegnes op.

Bryn
FØR – EFTER
(Find produktet her)

Før & efter billeder af vippefarve

Selvom IQ+Brow egentlig egner sig til brynene, så bruger jeg den nu alligevel også til at farve mine vipper. Mine vipper er ret lyse ved selve hårrødderne, derfor ligger jeg farve i det område, så vipperne får et mere kraftigt og fyldigt look.

Jeg elsker make-up frie dage, når vipperne er nyfarvet. De ser bare så fine, mørke og fyldige ud Vildt hvad lidt farve på hårene kan gøre ved ansigtet

Vipper
FØR – EFTER
(Find produktet her)

Jeg håber i kan bruge min bryn & vippe guide, så i forhåbentlig kan få en vellykket oplevelse med permanent hjemmefarve 😉 God fornøjelse derude!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.