Hverdag & velvære Træning

DR3 optagelser: Om at lære at elske sin egen krop?

For et par uger siden var jeg en smuttur i København, for at lave en optagelse til DR3, med den […]

februar 2017

Sarah Posin

For et par uger siden var jeg en smuttur i København, for at lave en optagelse til DR3, med den helt fantastiske tv-vært Petra Nagel. Programmet bliver vist engang i April og kommer til at handle om, hvordan man lærer at elske sin egen krop. Her snakker Petra og jeg om hvilket forhold jeg selv har til min krop, den dag idag og hvorfor jeg lever som jeg gør. Vi prøver at finde frem til, hvordan man kan blive tilfreds og glad for det man har og hvordan man hver især ser ud.

Jeg ved at Petra filmer flere afsnit, hvor hun møder forskellige mennesker – her i blandt Irina the diva, som i kan se i hendes indlæg her. Jeg glæder mig meget til at se de forskellige afsnit og ikke mindst det vi selv optog!

Nu hvor vi er lidt i samme boldgade, smider jeg lige et link til bodylab.dk, hvor jeg har lavet et uddybende interview omkring min bikinifitness-rejse – tiden bagefter og hvordan jeg lever den dag idag. Jeg håber meget at i har lyst til at læse med!

Find mit interview med Bodylab >>Her

Hvis ikke, så ligger der i hvert fald en masse andre inspirerende interviews med atleter, træningsprogrammer, opskrifter og meget mere, så hop ind og tjek det ud!

Knus for nu! ❤

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.