Beauty Hårpleje

Pleje til et tørt & slidt hår

Serum til længere vipper og fyldigere bryn har vi efterhånden kendt til i noget tid. Da jeg først hørte om produktet og de resultater vippeserum giver, må jeg indrømme at jeg var en del skeptisk.
Efter at jeg selv har oplevet flotte resultater, har det derfor også fanget min interesse i at afprøve andre produkter og brands

juni 2020

Sarah Posin

Sponsoreret af HairLust

Serum til længere vipper og fyldigere bryn har vi efterhånden kendt til i noget tid. Da jeg først hørte om produktet og de resultater vippeserum kunne give, må jeg indrømme at jeg var en del skeptisk.

Jeg kan forstå at vi faktisk er en del som har delt dette, men trods de synlige resultater på meget få uger, så har det fanget min interesse i at afprøve andre produkter og brands, som muligvis også har knækket koden til at optimere andre af vores små pige ting 🙂

| Link |
Find alle produkter på HairLust.dk

De fine lyserøde bøtter, som i ser på billedet her, pynter badeværelset gevaldigt. Men udover blot at være super dekorative, så giver de håret et ekstra boost af fugt, som plejer og giver håret mulighed for at vokse sig længere, stærkere og sundere.

Hair Lust har flere gange dukket op i mit feed og jeg har længe haft lyst til at prøve deres produkter, for at se om de kunne hjælpe på mine slidte lokker og give mit hår lidt ekstra kærlighed.

Nu har jeg langt om længe fået fingrene i produkterne og vil derfor gerne dele min mening og et par gode hår-tips med jer.

Et par gode råd til et langt & sundt hår

Jeg har ofte fået spørgsmålet ‘Hvordan får du dit hår så langt?’. Og det tror jeg faktisk at der er flere årsager til. En af de vigtigste vil jeg helt sikkert tro, er valget af mine hårprodukter.

Vælger du dine hårprodukter såsom shampoo og balsam uden silikone, vil du allerede dér gøre dit hår en kæmpe tjeneste, for at kunne vokse dig et lang, stærkt og sundt hår.

Hvad gør silikone for håret? Silikone lægger sig nemlig som et lag på håret og kan tynge i det, så det virker tungt og slasket. Det vil for det meste også fedte hurtigere og håret vil samle mere snavs til sig.

Derudover vil glattejern, krøllejern osv. slide ekstra meget på håret, når du har brugt hårprodukter som indholder silikone.

HairLust Hair Growth & Repair er uden silikone og er netop også en af grundene til, at jeg har valgt at bruge produkterne Der er ikke noget bedre end når man ved, at man forkæler lokkerne med de rette ingredienser. Og tro mig. Det kan skam sagtens ses og mærkes.

| Links |
Shampoo
Conditioner
Hair mask

Hvad bidrager Hair Lust Growth & Repair til?

Som nævnt ovenover er produktet uden silikone, med en proteinrig, genopbyggende formular, til ødelagt eller tyndt hår.

Produkterne giver en masse fugt til håret, som jeg allerede har kunne mærke efter et par hårvaske. Mit hår føles sundere og er bare meget nemmere at arbejde med, i løbet af dagen.

Produkterne er vegansk og økologisk, hvilket jeg synes er super attraktivt. De indholder ingen parfume, parabener, sulfat og det bedste af det hele, ingen silikone.

Hvordan bruger jeg produkterne fra Hair Lust?

‘Hair Lust Growth & Repair’ kommer i de fineste lyserøde bøtter, som pynter så fint på badeværelset. Jeg har både shampoo & conditioner, som kan købes enkeltvis, eller i en samlet pakke.

Derudover bruger jeg deres hår kur Hair Growth & Protection Hair Mask 1-2 gange i ugen, for at give håret ekstra pleje. Det fungere som en slags hår kur, som efterlader håret silkeblødt – og de tørre spidser får pludselig et nyt liv 🙂

| Link |
Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Et nyt produkt som jeg simpelthen bliver nød til at tippe jer om, er produktet ‘Scalp Follicle Treatment & Volumizer’

Produktet er en plejende spray til hovedbunden, som både giver fugt, fylde og stimulerer blodcirkulationen for hårets vækst. Når jeg bruger produktet kan jeg sagtens mærke, hvordan mit hår får et ekstra løft, hvor det førhen ville klaske en smule mere sammen 🙂

Jeg bruger bruger produktet i fugtigt hår, eller inden jeg går igang med føntørreren. 🙂

Har du prøvet andre produkter fra Hair Lust?

Smid endelig en kommentar i feltet under og fortæl mig, hvilke produkter du synes godt om 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.