Blandet Skønhed

Produkter jeg bruger til min Dermarolle behandling!

(I samarbejde med billigvoks.dk) Hej piger.. her er lige en lille update på mit tidligere indlæg med dermarolle behandling. En […]

juni 2017

Sarah Posin

(I samarbejde med billigvoks.dk) Hej piger.. her er lige en lille update på mit tidligere indlæg med dermarolle behandling. En del har spurgt hvilke produkter man skal bruge under behandlingen og derfor deler jeg dem lige her i et indlæg. Produkterne bruger jeg alle ugens dage, samt den dag jeg laver behandlingen. Hvis nogle af jer ligger inde med andre produktforslag, så smid dem endelig i kommentarfeltet…

| VICHY SerumVICHY Dagcreme |

Efter dermarolle behandlingen i ansigtet, bruger jeg disse 2 produkter, som begge indholder plejende ingredienser samt serum. Jeg starter med at påføre Serum efterfulgt ansigtscremen og det efterlader huden blød og lækker! Begge produkter bruger jeg også de dage hvor jeg ikke laver behandlingen, da de bare er super lækre til dagligt brug!

VICHY Serum bodylotion |

Når det kommer til dermarolle behandling på kroppen, skal den selvfølgelig også have lidt pleje efterfølgende og her bruger jeg Ideal Body lotion fra VICHY, som også er en serum creme som går i dybden med at pleje og fugte huden. Selve cremen Den har den fineste lyserøde farve og så dufter den helt fantastisk! Faktisk er der en smule shimmer i cremen, som jeg tilfældigvis studsede over forleden, da lyset faldt på – det ser faktisk ret fint ud! ☺

Okaay.. grænseoverskridende! Men her er et før billede af mine såkaldte strækmærker. Jeg har altid været lidt træt af dem, men efter jeg er blevet ældre og har fået øjnene op for, at det faktisk er helt normalt for os kvinder at have, så er det helt okay! 

Med dermarollen her, vil jeg se om det kan lade sig gøre at reducere strækmærkerne og hvis det er tilfældet, er det jo et mirakel! Jeg skal nok vende tilbage med en lille update og indtil da, kører jeg stadig videre med dermarolle behandling til baller og ansigt 

Dermarolle 0.5 mm mikronåle | Dermarolle 2.0 mikronåle  |

Her er de to dermaroller som jeg bruger – en med lange nåle til kroppen og den med korte nåle til ansigtet. Husk ikke at del din dermarolle med andre og husk at rengør den før og efter brug, så der ikke opstår irritation på huden.  Ved nogle dermaroller kan man tilkøbe produkter, men jeg har valgt de her produkter fra VICHY, som jeg også bruger de andre dage, hvor jeg ikke laver behandlingen.

I forhold til desinfektion af dermarollerne, har jeg været forbi apoteket for at købe en flaske med sprit (Klorhexidin sprit 0,5%) så alle bakterier bliver dræbt! 

Her var lige en lille gennemgang af de produkter jeg bruger under min behandling. Hvordan ser din rutine ud? og har du nogle gode rutiner som du vil dele?  Tak for nu!

Kommentarer

  1. Hahah 😀 Overhovedet ikke et mærkeligt spørgsmål!
   De er virkelig gode og helt klar min favorit trusse 😀

   Nu bliver det lidt pinligt.. men de er faktisk fra sloggi :’D haha
   De kan fåes i magasin og salling og købes i en lille æske enkeltvis. De fåes både i sandfarvet, hvid og sort – pisse lækre! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.