Kosttilskud

Kosttilskud uden farve -og tilsætningsstoffer (SPAR 30%)

Reklame | Idag er det jo Black Friday og en helt fantastisk anledning at shoppe kosttilskud med gode rabatter! RENR som jeg […]

november 2017

Sarah Posin

Reklame | Idag er det jo Black Friday og en helt fantastisk anledning at shoppe kosttilskud med gode rabatter! RENR som jeg tidligere har fortalt om her på bloggen, kører lige nu ret vilde tilbud på hele shoppen – 30% på alt proteinpulver og proteinbarer! Jeg er selv ret vild med ‘Hydro Fresh Proteinpulver‘, som jeg bruger under -eller efter min træning. Den er let i både smag og konsistens og så minder den meget om de såkaldte BCAA drikke -blot uden alle mulige farve og tilsætningstoffer!

Se hele udvalget på RENR.dk

Rabatkode: BLACKFRIDAY30

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.