Begivenheder Blandet Træningsprogrammer

RENR outdoor workout

Reklame| I aftes afholdte jeg min første outdoor wokrout, i samarbejde med RENR og seje @tinerasm – ret grænseoverskridende at stå […]

september 2017

Sarah Posin

Reklame| I aftes afholdte jeg min første outdoor wokrout, i samarbejde med RENR og seje @tinerasm – ret grænseoverskridende at stå foran så mange mennesker, men hold op hvor var det fedt og hvor var i bare alle for vilde! Det er i hvert fald ikke sidste gang vi afholder et evnet som dette 

Vejret var virkelig med os og får vi endnu en lækker solskinsdag som den idag, synes jeg i skal kaste jer ud i programmet som vi lavede idag. Den kan både laves indenfor, udenfor, uden træningsredskaber og egner sig til alle niveauer…


MAKKER WOD – Time cap 20 min.

 • 25 Burpees over makker
 • 60 Pushups
 • 25 Burpees over makker
 • 60 Air squats
 • 25 Burpees over makker
 • 60 Jumping lunges
 • 25 Burpees over makker
 • 60 Makker sit ups
 • 25 Burpees over makker

 

Individuel konkurrence

 1. 1 min. Max Burpees
 2. 1 min. Max Kettlebell Thrusters

Tusinde tak til alle de seje mennesker som dukkede op idag til eventet og alle dem som bare fik lyst til at hoppe med!  Jeg håber vi ses næste gang, til endnu mere sved og lækre protein-gotter fra RENR!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.