Renr

RENR outdoor workout

Reklame| I aftes afholdte jeg min første outdoor wokrout, i samarbejde med RENR og seje @tinerasm – ret grænseoverskridende at stå foran så mange mennesker, men hold op hvor var det fedt og hvor var i bare alle for vilde! Det er i hvert fald ikke sidste gang vi afholder et evnet som dette 💪

Vejret var virkelig med os og får vi endnu en lækker solskinsdag som den idag, synes jeg i skal kaste jer ud i programmet som vi lavede idag. Den kan både laves indenfor, udenfor, uden træningsredskaber og egner sig til alle niveauer…


MAKKER WOD – Time cap 20 min.

 • 25 Burpees over makker
 • 60 Pushups
 • 25 Burpees over makker
 • 60 Air squats
 • 25 Burpees over makker
 • 60 Jumping lunges
 • 25 Burpees over makker
 • 60 Makker sit ups
 • 25 Burpees over makker

 

Individuel konkurrence

 1. 1 min. Max Burpees
 2. 1 min. Max Kettlebell Thrusters

Tusinde tak til alle de seje mennesker som dukkede op idag til eventet og alle dem som bare fik lyst til at hoppe med! 💪 Jeg håber vi ses næste gang, til endnu mere sved og lækre protein-gotter fra RENR!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.