Blandet Skønhed

Resultat på mit hudplejeforløb

Annonce | Tiden går lyn-hurtig og det er nu ved at være 12 uger siden, at jeg påbegyndte min ’12 week challenge’ […]

februar 2018

Sarah Posin

Annonce Tiden går lyn-hurtig og det er nu ved at være 12 uger siden, at jeg påbegyndte min ’12 week challenge’ med Nimue’s behandling. Jeg fik min aller sidste klinikbehandling igår hos Lise Isabelle Philipp, som har en lille fin klinik lidt udenfor Århus. Hun har udført mine 4 klinikbehandlinger og hende jeg har kørt mit behandlingsforløb hos. Selvom de 12 uger nu er gået, vil jeg stadig fortsætte med at anvende Nimue’s produkterne til hjemmebrug og så må vi se om jeg kigger forbi Lise’s klinik, til en ekstra kærlig hånd senerehen 😉

Først vil jeg komme med en lille opsummering på mit forløb..

Da jeg startede mit forløb, havde jeg ikke nogle problemer med min hud, så jeg havde egentlig lidt min tvivl, om der kunne gøres nogen forskel? Lise som udførte mine klinikbehandlinger sagde meget sikkert, at hun var sikker på at der kunne optimeres lidt – også selvom min hud var fin, uden urenheder, rynker eller andre ting som de er vant til at kunne reducere på.

Heldigvis tog vi lidt før og efter billeder, da man ofte kan stirre sig lidt blind på resultaterne. Kan du se forskel?

Før & Efter

Som sagt er det ikke de vilde resultater jeg har fået, da jeg ikke havde noget problem til at starte med. Men men.. faktisk synes jeg godt, at man kan fornemme forskel alligevel? På mit efter billede ser min hud mere frisk og fugtet ud – ikke nær så træt som da jeg startede forløbet. Udover det, kan jeg selvfølgelig mærke en stor forskel på min hud. Den mere meget mere fugtet og altid virkelig lækker blød!

..og lige en anden ting, se lige mine fregner? De er næsten helt væk 🙂

Et forløb som dette ser jeg lidt som træning: jeg elsker at træne, holde mig igang og gøre noget godt for min krop og sind. Jeg træner ikke fordi, at jeg nødvendigvis vil lave noget om på mig selv – og det samme er gældende for en behandling som denne. Jeg havde ikke problmer da jeg kom, men det er altid godt at forbygge og holde huden ved lige.

Jeg har et par bekendte og en nær veninde, som netop lige har påbegyndt deres forløb, med Nimue’s produkter. Deres hud er en smule mere problematisk end min, så jeg glæder mig helt vildt meget, til at se deres resultater!


Hvem kan få en behandling som denne? Alle kan få denne behandling, da den bliver skræddersyet efter din hudtype. De 4 klinikbehandlinger, bliver udført i en klinik nær dig, som du selv vælger.

Hvordan kommer jeg igang? Det er simpelt! Du får en hudanalyse hos en klinik nær dig (find en klink her, nederst på siden) Her får du udleveret dine 8 skræddersyede Nimue-produkter og så vil du over de 12 uger, få fortaget 4 klinikbehandlinger hos din valgte klinik. Ring eller skriv til dem, hvis du vil høre mere, eller ønsker at bestille tid til en hudanalyse.


Såfremt du ikke er tilfreds med dit forløb, lover Nimue faktisk pengene retur. Det er ret vildt! Du kan læse mere på Nimue.dk og ellers er du mere end velkommen til at smide en kommentar i feltet under, hvis du har spørgsmål til noget 🙂

Rigtig god fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.