Aftensmad Opskrifter Tilbehør

En frisk vintersalat, med 3 forskellige slags kål

Julemaden står på mange tunge og fede retter, derfor kan jeg rigtig godt lide at supplere med friske vinter salater […]

december 2018

Sarah Posin

Julemaden står på mange tunge og fede retter, derfor kan jeg rigtig godt lide at supplere med friske vinter salater som denne rødkålssalat. Ikke fordi man skal skippe alt hvad der hedder julesteg og brunede kartofler, men jeg kan godt lide at der er lidt af hvert og så kan salaten her jo også laves til et helt almindelig måltid..

Jeg elsker at bruge sæsonens grøntsager og det her er helt klar en af mine favoritter i vinteren!

dsc_1115

Jeg elsker de forskellige grøntsager som gemmer sig i supermarkedet lige for tiden. Der findes jo alle mulige forskellige kålarter eller hvad man kalder det hehe

1. det mætter virkelig godt

2. det er mega mega sundt

3. det har jo de flotteste farver og kan pifte en hver salat op!

 

LÆS OGSÅ: 5 skønhedstips du skal nå inden nytår

 

Kål er kan generelt være lidt tørt at komme igennem og bare ordet kål, får os til at løbe skrigene bort. Men hør her.. jeg har vendt hele salaten i den lækreste hjemmerørt dressing, som indholder olivenolie, honning, citronsaft og krydder. Det gør den meget mere spændende og helt klart noget jeg kan anbefale!

➔ Det skal du bruge: 

Dressing:

➔ Sådan gør du:

  1. Hak alt kål fint i en skål
  2. Steg de hakkede mandler på panden i olie og salt
  3. Rør dressingen: Bland alle ingredienser!
  4. Mix kål, rosiner og dressing sammen og top med de ristede mandler

 

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.