Træning Træningsprogrammer Træningstips

Sådan bliver du klar til løbeturen

For ca. 2 år siden skrev jeg et indlæg omkring hvilke mål jeg gerne ville sætte (kan læses her) Et […]

september 2018

Sarah Posin

For ca. 2 år siden skrev jeg et indlæg omkring hvilke mål jeg gerne ville sætte (kan læses her) Et af dem var blandt andet, at blive en bedre løber. Det er sjovt når man sådan kan gå tilbage og se hvad man tidligere har skrev og sat sig af mål – og især når man så kan se, at man ret faktisk har rykket sig. Jeg kan ligeså tydeligt huske, hvordan løb bare hang mig langt ud af halsen.

I dag løber jeg omkring 3-8 gange om måneden og jeg elsker det!

For mig er det virkelig afstressende at løbe og et dejligt afbræk fra hverdagen og det er sjovt, hvordan man på kort tid, kan forandre noget så forfærdeligt, til rent faktisk at blive en dejlig afstressende ting, som jeg idag synes løb giver mig.

Crossfit er stadig min ting og jeg træner det gerne flere gange i ugen, men en løbetur i det fri er noget jeg nyder lige så meget. Det afhænger altsammen af humør og vejret selvfølgelig 😉

I indlægget her har jeg lavet en lille tjekliste, over hvilke ting som jeg finder mest nødvendigt for en god løbetur. Kig med her..

Lidt godt i ørene

For mig er musik virkelig en alt afgørende ting, om min løbetur bliver god eller dårlig. I starten løb jeg uden musik og jeg kunne høre mig selv trække vejret og hvordan mine skridt bare lød enormt tunge på jorden. Med tiden begyndte jeg at løbe med høretelefonerne, i ved dem som medfølger Iphone, med den lange ledning 😉 Idag kan jeg simpelthen ikke undvære musikken og jeg har anskaffet med det bedste trådløse headset og en mobilholder til Iphone, som er helt uundværlig idag!

 

LÆS OGSÅ: White Chrunky sneaker på budget

 

Jeg har virkelig formodet at optimere på mit løbegear, selvom det ikke er det mest fancy, så fungerer det bare rigtig godt når jeg løber. Jeg føler mig så godt tilpas når jeg løber og jeg skal ikke koncentrere mig om en træls ledning, som konstant er i vejen eller en telefon som skal placeres i baglommen.

Nu er det bare på med mit elskede headset fra Jaybird (som desuden spiller helt fantastisk godt!), tryk play på min Spotify løbeliste, telefonen rundt om armen og afsted det går!

 

Reklame links

Løbearmbånd til Iphone // Trådløs headset 

 

Lækkert og behageligt løbetøj

For mig er behageligt træningstøj virkelig alt afgørende for en god løbetur. Der er ikke noget mere irriterende end et par dårlige løbesko som gnaver eller et par træningstights som glider ned, eller borer sig ind i sidedellerne 😀

 

LÆS OGSÅ: Hvordan du opnår de bedste resultater med din træning

 

Her kan du finde nogle af mine favoritter, som jeg selv bruger til alle former for træning. Sports bh’en er for mig især ret vigtig og langt om længe har jeg fundet mig en sports bh, som virkelig er god til løb og som har den perfekte støtte. De populære kompression tights fra 2XU har jeg efterhånden haft i et par år og har haft dem i forskellige farver og modeller – den her er min favorit, da den er høj i taljen og stammer godt ind 😉

 

Reklame links

Løbejakke // Sports bh

Langærmet løbetrøje // Kortærmet løbetrøje 

Træningstights // Løbesko

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.