Blandet

Min økonomi..

Indlægget her er lavet i samarbejde med Vestjysk bank, hvor jeg selv har været kunde, siden jeg fik mit aller […]

september 2017

Sarah Posin

Indlægget her er lavet i samarbejde med Vestjysk bank, hvor jeg selv har været kunde, siden jeg fik mit aller første hævekort! Det er måske et ret usexet emne at bringe op på bloggen, men alligevel et ret vigtigt emne for os alle -og noget vi alle går og bikser lidt med i hverdagen..

Hvordan er dit forhold til din bank..? Personligt har jeg altid haft et rigtig godt forhold til min bank, ikke fordi jeg har den fedeste bankbog i banken men egentlig fordi de altid har været der for mig i mange forskellige situationer. Jeg har tilkoblet mig min egen bankrådgiver som smider mig en sms, når kontoen brænder lidt eller hvis jeg eksempelvis ønsker et personligt møde, kan jeg altid ringe hende op og få hjælp og vejledning.

Jeg har desuden brugt hende en del i alt det her virksomheds-halløj, hvor jeg har haft brug for hjælp til, at strukturere og holder styr på moms, b-skat osv. Jeg var helt på bar bund da jeg oprettede virksomhed, men har virkelig lært meget den dag idag, ved at kaste mig ud i det og turde at spørge om hjælp!

» Læs også: ‘Fordele som studerende hos Vestjysk bank’

Hvordan administrerer  jeg min økonomi? Selvom det ikke altid er en dans på roser, at være ung, selvstændig, studerende osv. så er der alligevel mange muligheder for at adminstrere de penge man nu har til rådighed. En af de ting jeg har været glad for, er at have forskellige konti – løn konto, budget konto, opsparing osv. På den måde kan man altid flytte penge rundt, når der kommer uventede regninger eller sætte penge af til sjov og spas.

Hvordan holder du styr på økonomien og har du gode råd og erfaringer til, hvordan man kan gøre det nemt og overskueligt? Smid endelig et par gode fif i kommentarfeltet ❤

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.