Træning Træningstips

Sådan får du en flad mave

Vi vil alle gerne have en flot flad mave, men hvad skal der til? og ved du egentlig hvilke ting […]

maj 2015

Sarah Posin

Vi vil alle gerne have en flot flad mave, men hvad skal der til? og ved du egentlig hvilke ting der er grundlæggende for at opnå resultater? Her er 3 gode tips til hvordan du hurtigt får en flad mave.

NEJ, du får ikke en flad mave af at træne meget mave! Du træner bare musklerne på maven. Vi kan desværre ikke punkt forbrænde, det vil sige at vi får ikke nødvendigvis en tynd mave ved at træne maven.

Men her er nogle ting du kan gøre, for at få en flad mave:

1. Kalorieunderskud

Styrketræning, cardio og HIIT er noget hvor du får pulsen op og hermed forbrænder kalorier. At være i underskud af kalorier er her hvor du begynder at tabe dig. For at forbrænde fedtet på maven, er det vigtigt at man kombinere sund kost med motion og træning. Jeg ville personlig selv kombinere styrketræning og cardio.

2. Din søvn er altafgørende 

For at opnå resultater med din træning, er det hammer vigtigt at få en god natsøvn. Sov i et mørkt og køligt rum, Undgå koffein og fysisk hård træning lige inden sengetid, da det skaber energi og derved kan forstyrre din natsøvn. Sørg for at sluk tv, telefon og andet elektronik lidt tid inden du falder i søvn. Som kosttilskud inden sengetid tager jeg altid 3 stk. Magsesium piller inden jeg går i seng. De har en beroligende virkning på kroppen og gør at man falder i en dybere søvn.

3. Stresser du for meget? 

En stresset krop er en stor ulempe hvis du ønsker at tabe fedt på maven. Hvis du konstant er stresset og kroppen aldrig når ned i restitutaoions fasen, så øger du dermed risikoen for lagring af fedt, da kroppen prøver at “beskytte” sig selv.

Hey hey  toilet selfie!  #selfie #toiletselfie3 hurtige og vigtige ting, som du kan starte med at kigge på hvis du gerne vil opnå resultater med mavefedtet 😛 Hvis du mangler lidt inspiration til en kostplan så kan du finde inspiration fra min i linket HER

Håber de her 3 punkter kan hjælpe dig lidt på vej til din flade sommermave 🙂 Hvad gør du for at få en flad mave? Gi’ dit tip i kommentarfeltet down under

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.