Cover Mave

Sådan får du en flad mave

Vi vil alle gerne have en flot flad mave, men hvad skal der til? og ved du egentlig hvilke ting der er grundlæggende for at opnå resultater? Her er 3 gode tips til hvordan du hurtigt får en flad mave.

NEJ, du får ikke en flad mave af at træne meget mave! Du træner bare musklerne på maven. Vi kan desværre ikke punkt forbrænde, det vil sige at vi får ikke nødvendigvis en tynd mave ved at træne maven.

Men her er nogle ting du kan gøre, for at få en flad mave:

1. Kalorieunderskud

Styrketræning, cardio og HIIT er noget hvor du får pulsen op og hermed forbrænder kalorier. At være i underskud af kalorier er her hvor du begynder at tabe dig. For at forbrænde fedtet på maven, er det vigtigt at man kombinere sund kost med motion og træning. Jeg ville personlig selv kombinere styrketræning og cardio.

2. Din søvn er altafgørende 

For at opnå resultater med din træning, er det hammer vigtigt at få en god natsøvn. Sov i et mørkt og køligt rum, Undgå koffein og fysisk hård træning lige inden sengetid, da det skaber energi og derved kan forstyrre din natsøvn. Sørg for at sluk tv, telefon og andet elektronik lidt tid inden du falder i søvn. Som kosttilskud inden sengetid tager jeg altid 3 stk. Magsesium piller inden jeg går i seng. De har en beroligende virkning på kroppen og gør at man falder i en dybere søvn.

3. Stresser du for meget? 

En stresset krop er en stor ulempe hvis du ønsker at tabe fedt på maven. Hvis du konstant er stresset og kroppen aldrig når ned i restitutaoions fasen, så øger du dermed risikoen for lagring af fedt, da kroppen prøver at “beskytte” sig selv.

Hey hey toilet selfie! #selfie #toiletselfie3 hurtige og vigtige ting, som du kan starte med at kigge på hvis du gerne vil opnå resultater med mavefedtet 😛 Hvis du mangler lidt inspiration til en kostplan så kan du finde inspiration fra min i linket HER

Håber de her 3 punkter kan hjælpe dig lidt på vej til din flade sommermave 🙂 Hvad gør du for at få en flad mave? Gi’ dit tip i kommentarfeltet down under

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 2 Comments

 1. Sarah Posin

  Hej Nikoline

  Hvor er det bare stærkt gået!! Det er dælme viljestyrke der vil noget 🙂
  Det er altid super demoiverende, når man ikke rigtig kan se resultaterne, men det eneste jeg egentlig kan sige er at du bliver nødt til at knokle lidt videre og være tålmodig 😉
  Det er helt normalt – det er meget forskellige fra person til person hvor vi smider fedtet sidst. Jeg har personligt selv sværeste ved at komme af med mit på benene og det tager en smule længere tid end resten. Dit på maven er sikkert det du smider sidst, så du må endelig ikke lade dig påvirke af det. Stol på processen og vær tålmodig! 😉

 2. Nikoline

  Hej Sarah
  Jeg træner ca. 5 gange om ugen, kombination af cardio og styrketræning. Samtidig med det, har jeg fokus med ernæring. Jeg har gjordt dette siden januar 2015. Har tabt mig 8 kilo og der er røget nogle centimeter. Det går dog bare meget langsomt med min mave, hvilket påvirker min motivation sommetider- holder dog fast i min kost og træning. Har du et tip til hvorfor eller om det er normalt. ?
  Mvh Nikoline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.