Blandet

Sådan Får Du Sixpack

Vil du gerne have en sixpack til sommer? så er her en lille ting du skal vide om sixpacken 😛 […]

april 2015

Sarah Posin

Vil du gerne have en sixpack til sommer? så er her en lille ting du skal vide om sixpacken 😛 For at få en tydelig six-pack er det nødvendigt at få sin fedt procent ned. Jo længere du kommer ned i fedt procent, jo tydeligere bliver din six-pack.Du kan i princippet træne mave flere gange i ugen, uden at få resultater. Simpelt nok, fordi du skal ned i fedt procent for at se mullerne.

11148429_1578576052400509_9054803831987452828_nUnder min konkurrence diæt havde jeg meget tydelig sixpack, men det er ikke ens betydning med at jeg har det hele året rundt. 🙂

En vigtig ting at vide… Mavetræning er ikke vejen frem til en tydelig sixpack. Mange misforstår mavetræning og tænker at de smider fedtet på maven ved at lave 100 vis at maveøvelser. Desværre kan man ikke punkt forbrænde.

Forstil dig at…

En tyk mand som kun træner mave eller arme. Han vil jo ikke rande rundt med store bodybuilder arme eller en markeret six pack, imens at resten på ham er overvægtigt?

Hvis du spænder i din mave og mærker godt efter, kan du sikkert mærke dine små muller, som gemmer sig inde bagved 😛 Hvis du gerne vil opnå en tydelig sixpack, er det nødvendigt at du kommer ned i fedt procent. Det kan du gøre ved at ændre madvaner, lave cardio eller hit.fgdhjfkglHar du nogensiden lagt mærke til hvor forskelige vi egentlig er rent genetisk? 😛 Nogen får aldrig tydelige mavemuskler, nogen har små og andre har store. Det er så forskelliget fra person til person. Personligt synes jeg at det hører det feminine til, at have lidt ekstra på sidebenene 🙂 Hvad synes du?

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.