Beauty Hårpleje Skønhedstips

Sådan farver du dine bryn & vipper

Jeg er så småt ved at være klar til sommerferie, i sydens sol. Jeg er sikkert ikke den eneste som […]

juli 2019

Sarah Posin

Reklame links

Jeg er så småt ved at være klar til sommerferie, i sydens sol. Jeg er sikkert ikke den eneste som har en to-do liste, over ting som skal ordnes inden man drager på ferie.

En af de ting, som jeg ofte gør inden jeg tager på ferie, er at farve mine bryn og vipper. Det er sjælden at jeg bevæger mig udenfor en dør, uden makeup eller optegnet bryn – det er nok lidt en vanesag, at jeg føler mig bedst tilpas med lidt farve i ansigtet 😉

Man ser flere få lavet permanente vippe buk, hvor vipperne også får en omgang permanent farve. Det er helt vildt, hvilken forskel det gør, for ansigtet og vipperne generelt.

Før & efter billede, af mine bryn med permanent farve

Jeg har i flere år brugt Refectocil, som er et opblandingsprodukt til både bryn og vipper. Det fungerer virkelig godt og farven holder i ca. 2 uger.

Læs også: Sådan farver du dine bryn & vipper med Refectocil (video)

Som et nyt tiltag, vil jeg lige tippe jer om et helt nyt produkt, som jeg netop selv har testet. Er det nyt for dig, at skulle bevæge dig ud i, at farve dine bryn og vipper? Så er produktet her, en ret god start, da det er super simpelt at anvende.


iQ+Brow Permanent farve til bryn & vipper

Permanent farve af bryn & vipper

iQ+Brow har nemlig lavet denne fine, lille pen, der indholder permanent farve, som simpelt trykkes ud i børstehovedet og påføres på hårene.

Produktet kan både bruges til bryn og vipper – og den er på samme måde nemt at have med i tasken, da den ikke skal blandes op før brug.


Find alle iQ-brow produkter her

Hvilken farve skal man vælge..?

Farven kommer i 3 forskellige nuancer, alt efter hvor mørke bryn og vipper du ønsker. Jeg har farven ‘Medium brown’, men kunne egentlig godt have haft den mørkeste farve, da mit hår og øjne er ret mørke i sig selv.

Læs også: Sådan får du ekstra pleje, til de tørre lokker

Du kan fine alle iQ+Brow produker, i linket her – hvor du også kan finde et produkt, som skånsomt fjerner farven, hvis du skulle få noget på huden 🙂

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.