Beauty Hårpleje Skønhedstips

Sådan laver du hurtige krøller med glattejern

Et lidt andet område end hvad jeg ellers plejer at tage op her på bloggen, men efter stor efterspørgsel har […]

juni 2016

Sarah Posin

Et lidt andet område end hvad jeg ellers plejer at tage op her på bloggen, men efter stor efterspørgsel har jeg lavet en lille “guide” til hvordan du nemt og hurtigt kan lære at lave store bløde krøller med fladjern  …Beklager hvis i både støder på ordet; glattejern og fladjern – er faktisk selv lidt i tvivl om hvad det rigtigt hedder  Siger selv fladjern, men ved ikke om det er en jysk ting, så i må lige rette mig hvis det er helt galt.

1

2

Jeg er netop blevet den heldige ejer af det her super lækre sæt fra billigvoks.dk  Både føntørre og fladjern i den fineste lyserøde farve. Normalt er jeg ikke den “pinke type” men er vildt med at man netop donere 10 € til ‘Støt brysterne’ ved købet.

Modellen her er limited edition og fås kun i et begrænset antal. De har netop fået en anden model i guld som også er super super lækker! Det er blandt andet et pakketilbud, hvor både føntørre og glattejern følger med

I videoen her kan du se hvilke produkter jeg bruger og hvordan jeg netop laver de her fine krøller/bølger med noget så simpelt som et glattejern..☺️

 

1

2

   1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

Alle produkterne fra videoen er vist i kollagen her.. Jeg bruger dem uanset om det er til krøller, glat hår, fest eller hverdag. ✌️

Step 1: Jeg har ikke altid været godt til det, men er begyndt at tænke mere over at beskytte mit hår inden jeg udsætter det for varme fra føntørrer og glattejern.

Step 2: Børsten fra Tangle teezer er min absolut favorit børste! I kan nærmest også se hvordan den mega nemt glider lige igennem mit hår, selvom mit hår er langt, filtret og vådt  udover det beskytter den håret, da den har helt specielle takker (eller hvad man kalder det hehe).

Step 3: Hårlak bruger jeg ofte til at få det til at holde hele aftenen, en ting jeg dog hader ved det er at jeg ikke bryder mig om når håret bliver helt stift. Jeg føler det knækker og så kan jeg bare godt lide når man kan køre hænderne igennem uden at de sidder fast i en hårlak klump af hår  ..derfor har jeg langt om længe fundet denne her lak fra Redken, som netop giver utrolig god hold, men samtidelig gør håret fleksibelt så man netop ikke får den der hårlak følelse.

Step 4: Som det sidste step, bruger jeg altid hårolie. Det giver bare håret super fin glas, så det ser sundt og glasfuldt ud. Ofte kan den også hjælpe mig til at ligge de små fimmerhår i en hestehale eller pifte mine slidte spidser lidt op 

Har du nogle spørgsmål eller noget du selv ligger inde med, så smid det i kommentarfeltet under indlægget her Rigtig god fornøjelse med krøllerne!

kys-sarah-posin

Produkterne er en gave, efter eget ønske og valg! Indholder affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.