Beauty Skønhedstips

Sådan lægger du en pæn og naturlig Contour

Det har efterhånden været inde i noget tid, det her med at bruge contour makeup til at forme ansigtet, med […]

januar 2019

Sarah Posin

Det har efterhånden været inde i noget tid, det her med at bruge contour makeup til at forme ansigtet, med skygger så man fremhæver ansigtet og kindbenene de helt rigtige steder. Jeg har først nu anskaffet mit eget lille contouring kit og brugte det for første gang til nytår. Det er helt vildt hvad man egentlig kan gøre, med lidt makeup og forskellige nuancer..

 

LÆS OGSÅ: M2 Beauté har lavet en mascara, med 3 funktioner 

 

Jeg har egentlig ikke været helt tryk ved den her contour-trend, da det meget hurtigt kan gå galt og i nogle tilfælde være alt alt for tydeligt, at man har forsøgt at lægge skygger osv. Det her billede af Kim Kardashian, som jo er verdensmester i at lægge skygger og de helt skarpe kindben, er nok lidt min frygt!

 

Der findes mange forskellige afskygninger af contour – det kan både fåes i pudderform og i contour stick, som er mere cremet. Da jeg selv normalt kun bruger pudder (mineral foundation fra Young blood) var jeg mest ude i en contour platte, som kan blendes ind i min normale makeup.

 

Ad Link | XIP Professional, golden touch palette

 

Min makeup platte er fra XIP Professional og indholder mange fine nuancer, som kan bruges på alle områder i ansigtet og til at skabe de markerede kindben. Det fungerede så fint til nytår, selvom jeg var lidt i tvivl om, hvor de forskellige nuancer skulle ligge – heldigvis medfulgte der en lille folder over en guide til, hvordan man ligger den rigtige contour og skygger til at fremhæve ansigtet på den helt rigtige måde!

 

LÆS OGSÅ: Slip af med uren hud og synlige porer 

 

Udover det fine contour kit, som jeg er blevet ret glad for, så har jeg også fået fat i min første highlighter som giver den fineste shine, på en meget flot og naturlig måde. Når man bruger en highlighter, skal man også holde lidt igen, da det hurtigt kan blive for voldsomt – men produktet her giver et virkelig fint og let lysreflekterende shine.

Jeg har brugt highlighteren til at fremhæve det øverste af mine kindben og under øjenbrynene, til at løfte øjet en smule 🙂

 

Ad Link | Delilah highlighter, XIP Professional sculpting powder brush

 

Step by step: Guide til at lægge en flot contour

Grundfarve:
Start med din grundform – foundation, pudder eller hvad du bruger normalt

Høje kindben:
Påfør en mørk nuance under dine kindben og dub en lys nuance eller highlighter øverst på kinderne – det skaber de flotteste markerede kindben og det gør alverdens for ansigtet!

Lav dit ansigt smallere:
Kom dine mørke nuancer i hårkanten og lang dine kæber. Påfør den lyse under øjnene og i midten af panden. På den måde fremhæver du ansigtet, så det ser smallere ud!

Få en smallere næse:
Påfør en mørk nuance langs siderne på næsen og påfør en lys nuance eller din highlighter på næseryggen. Husk at ton farverne ud, så det ikke bliver for markant!

Løft brynet:
For at hæve brynet en smule, kan du påføre en lys nuance eller din highlighter under brynet, hvor brynet lavet sit naturlige knæk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.