Stil og Inspiration

Sælger ud af mit tøj på Zadaa App

Sponsoreret | Det er ikke længe siden at jeg flyttede i min nye lejlighed og som mange af jer sikkert […]

september 2017

Sarah Posin

Sponsoreret | Det er ikke længe siden at jeg flyttede i min nye lejlighed og som mange af jer sikkert også kender, så får man sig virkelig noget af et chok når man sådan for alvor får sorteret i sagerne. Selvom det trods alt er ved at være et par måneder siden jeg flyttede, har jeg stadig en masse tøj, sko, jakker osv. som egentlig bare står og venter på at blive solgt.

Jeg gav min moster en masse sorte sække, med tøj og sko, da jeg simplethen synes det var så uoverskueligt at skulle ud og sælge det hele selv. Jeg har dog stadig en del tilbage og heldigvis er jeg blevet præsenteret for ZADAA, som netop er en app, hvor man nemt og overskueligt kan sælge og købe brugt tøj, sko og accessories. Designet på app’en er virkelig lækkert og du kan like og gemme ting som du synes godt om og søge på forskellige kategorier; sko, tasker, tøj, accessories osv.

ZADAA er en gratis app og når du opretter en profil bruger du enten din facebook eller e-mail. Du skal igennem få trin, hvor du taster din højde, størrelse og kropstype ind og på den måde får du kun vist de ting som matcher dig. Du kan sidde direkte i app’en og poste billeder af det produkt du vil sælge og skrive en lille produkttekst –  så det tager ingen tid at sælge ud af garderoben.

ZADAA  tager en lille procentdel af dit salg, men når du taster din salgspris ind i app’en, kan du også se hvad ZADAA tager og hvor meget du selv tjener. Når du har solgt dit produkt, bliver pengene sat ind på din konto og du vil hermed få en kode som du skal skrive på pakken når den skal sendes afsted fra pakkeshoppen. Du slipper derfor for at skrive frem og tilbage med køberen om adresse osv.

Jeg har netop smidt en masse ting til salg på ZADAA, så hop ind og se om der er noget for dig eller tjek de andre profiler ud.

Har du selv en profil derinde, så smid lige dit navn i kommentarfeltet. Jeg håber vi ses derinde!

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.