Aftensmad Opskrifter Tilbehør

Frisk sommersalat med vandmelon

Vandmelon er noget af det jeg forbinder mest med sol og sommer. Så lækkert og friskt at jeg kunne spise […]

juli 2018

Sarah Posin

Vandmelon er noget af det jeg forbinder mest med sol og sommer. Så lækkert og friskt at jeg kunne spise det morgen, middag og aften 🙂

Hvorfor ikke bruge de lækre meloner i salater eller andre sommerretter? Her til aften fik jeg besøg af min familie, hvor menuen stod på ovenbagte kyllingelår, frisk grøn pasta vendt i pesto, med lidt sprød bacon og denne friske salat med vandmelon, spinat, feta, edemame og forårsløg. 

Læs også: Hjemmelavet sund, proteinrig koldskål

En lækker, nem og sund sommersalat, som ikke kræver alverdens ingredienser. Den kan selvfølgelig laves på mange forskellige måder, men hvis du har brug for en lille guide eller indkøbsliste, så får du lige en lille remse af de ingredienser jeg har brugt i min vandmelonssalat

Det skal du bruge:

  • 1/2 vandmelon 
  • Spinat blade
  • Forårsløg
  • Edamame bønner
  • Feta 

Læs også: Bedste forhandler af billige Birkenstock

Der findes mange forskellige moder, hvorpå man kan lave en lækker salat med melon. Jeg sad forleden ved åen i Århus med et par veninder, hvor vi fik en anden lækker variant, med honningmelon, serrano skinke og mozzarella. Det er egentlig bare at give den gas med de ting man godt kan lide og så ellers bare huske den lækre saftige melon! 🙂

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.