Opskrifter Træningstips

Sandheden om dit vægttab

‘Hvorfor taber jeg mig ikke? Jeg forstår det ikke. Jeg spiser sundt og træner flere gange om ugen?’ Der er sikkert […]

april 2018

Sarah Posin

‘Hvorfor taber jeg mig ikke? Jeg forstår det ikke. Jeg spiser sundt og træner flere gange om ugen?’ Der er sikkert flere af jer derude med samme undrende spørgsmål og frustationer, som mangler svar på hvorfor der ikke kommer resultater.

I bund og grund er det super simpelt at opnå et vægttab og det vil jeg komme ind på her i indlægget. Så du forhåbentlig kan nå sjovere, sundere, nemmere og hurtigere i mål med dit vægttab. Kig med her…

Ting tager tid og det gør et vægttab i mange tilfælde også. Der findes mange ting som kan påvirke dit vægttab, her både motion og kost. Det vigtigste -og det du altid skal huske på er kalorieunderskud. Hvordan ligger man i kalorieunderskud? Det kan du gøre på to måder, enten ved at indtage færre kalorier eller skrue op for din aktivitet, for at forbrænder flere kalorier. Eller selvfølgelig en kombination som jeg personligt vil fortrække.

Læs også: Hent din gratis kostplan (1500 kcal og 2000 kcal) 

Ofte vil det være nemmest at opnå et vægttab gennem fokus på kosten, da det generelt bare kræver længere tid at forbrænde kalorier, end det er at spise dem 😉

Vi må huske på, at vi alle er forskellige, har forskellige rutiner med arbejde, børn osv. Så hvad der fungerer for mig er ikke ens betydning, at det er det rette for dig. Kan du godt lide at spise efter 5/2 kostprincippet, low carb high fat, juice kur eller noget helt fjerde? Det er fuldstændig ligegyldigt, for i bund og grund handler det om, hvad der fungerer i længden for netop dig. Det handler nemlig og vedholdenhed og at finde noget som også er holdbart i længden.

Læs også: 9 vigtige ting du skal huske, når du træner 

Så et godt tip.. Kig på dit kalorie indtag. Hvordan ligger det for en typisk dag for dig? Juster i dine kalorier ved at skære nogle ting fra din daglige kost, eller skru op for dit energiniveau (eller begge ting). Værsgo! Her har du koden til et vægttab 😉

Hvilke ting fungerer for dig? og har du gjort dig nogle erfaringer som du ønsker at dele? Smid gerne din kommentar i feltet under.

God fornøjelse! <3

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.