Tan3

Selvbruner: 6 Tips til undgå uheld!

(Affiliate) Selvbruner kan være noget rigtig gris-værk og der er ikke noget værre end en mislykket omgang! 😅 Jeg er efterhånden ved at være en ret erfaren dame når det kommer til selvbruner, what-to-do og not-to-do og derfor tænker jeg at dele ud af dem, i indlægget her..

Ligger du inde med et god tip, en favorit selvbruner eller noget helt andet, så smid endelig en kommentar..


#Forbered huden

Det kan være en fordel at bruge en skrub inden du påfører din selvbruner – den fjerner både døde hudceller, giver huden fugt og hermed giver selvbruneren et meget flottere og ensartet resultat.

Cocoa Brown body scrub |

#Plej de tørre områder

Husk at giv din hud en masse fugt inden du begynder. Det kan den bla. få ved en god body scrub som den på billedet ovenover, eller ved god bodylotion. Vær ekstra omhyggelig på din aller tørreste områder som; albuer, knæ, knoer på hænder og ankler. Tørt hud har en tendens til at suge ekstra meget farve til sig og bliver derfor mørkere end resten af kroppen.

#Pas på dine hænder

Jep.. hænderne suger virkelig til sig og det kan blive noget værre roderi! 😄 Husk at vask dine hænder efter du har påført selvbruneren og brug en handske til at påføre med. Jeg har virkelig tit glemt at vaske hænder efter, og så snart det har trukket ind, er det svært at få af igen.

Læs også: Sådan finder du den bedste selvbruner

#Ansigtet

Ansigtet skal man være lidt omhyggelig med, da man kan komme til at se ret så sjov ud, hvis det går galt. Jeg kan anbefale at du enten blander sin selvbruner med din dagcreme og påfører med hænderne (husk at vask dem så) eller påfører din dagcreme efterfulgt at et lille lag selvbruner. Vær lidt omhyggelig når du kommer til dine øjenbrun, da de kan samle ekstra farve og blive en smule misfarvet – her plejer jeg bare at smøre forsigtigt udenom.

#Tørretid

Husk at de fleste selvbrunere kræver en tørre tid på op til 4-6 timer, før de begynder at give farve. Derfor er det også vigtigt at du ikke sveder farven af, da det kan give pletter. Undgår derfor også at går i bad, før farven har trukket ind, for at få mest muligt ud af resultatet.

Jeg har selv fået øjnene op for selvbruneren fra ‘Cocoa Brown 1 Hour tan mousse’som allerede giver farve efter 1 time – det er super smart, hvis man trænger til farve i en fart! Eksempelvis på benene inden en bytur 👌

Cocoa Brown 1 Hour tan mousse |

#Vedligeholdelse af din flotte tan

Kropsolie er altid lækkert ovenpå en flot tan. Huden bliver sund og flot at se på og huden bliver fugtet, derfor vil din tan også holde sig pænere i længere tid.

#Vær ikke bange!

Du skal ikke være bange for at kaste dig ud i et forsøg med selvbruner. Du kan altid starte i de lyse toner og synes du ikke den giver nok farve, kan du efter nogle timer lægge et nyt lag – på den måde får du en mere mørk farve. Fortryder du derimod at du har smurt din krop ind, kan du sagtens fjerne farven under bruseren, indenfor 4 timer.

#Find den selvbruner der passer til dig

Der finde utrolig mange forskellige selvbrunere på markedet; spray, mousse, creme, servietter osv. Det er en smagssag hvad man bedst kan lide at bruge.. Personligt er jeg blevet ret glad for tan mousse, da de føles lækker at påføre og man kan følge med i hvor på kroppen man har påført farven. Cocoa Brown har også lavet den her bodycreme, som i løbet af 24 timer giver en flot og naturlig farve – den kan bruges hver dag og dufter dejlig frisk!

| Cocoa Brown Gentle Bronze |


Her var et par gode råd til hvordan du får det flotteste resultat med din selvbruner – har du nogle gode råd eller sjove historer, som du har lyst til at dele? 😅 ❤This Post Has 5 Comments

 1. Pingback: Selvbruner tip: Sådan fjerner du selvbruner nemt & hurtigt | Sarah Posin

 2. Sarah Posin

  Uhhh! Det var dælme dulme et godt trick! 🙂
  Tusinde tak for det, det vil jeg helt sikkert prøve af næste gang!

  Knus Sarah

 3. Sarah Posin

  Hej Pia 🙂
  Jeg bruger den som hedder Dark. Jeg har prøvet andre som har givet en mere mørk farve, så mon ikke du godt vil kunne bruge den her, hvis du også fra naturens side får en god farve når du soler? 🙂 Du kan evt. starte med at teste den på dine ben.

  Knus Sarah

 4. Tanya

  Kom olie på hænderne inden du påfører selvbruner, og vask bagefter, så plejer farven ikke at trække ind i hænderne.

 5. Pia Conradsen

  Hej Sarah
  Bruger du 1 Hour tam mousse i ekstra dark eller den almindelige?
  Ved ikke hvilken en jeg skal vælge. Normalt har jeg nemt ved at blive brun.
  På forhånd tak
  Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.