Blandet Skønhed

Derfor vælger jeg min shampoo med omhu..

Hejsa piger! Her er lige et lille indlæg om hårpleje, en ting som måske er lidt overset i forhold til […]

februar 2017

Sarah Posin

Hejsa piger! Her er lige et lille indlæg om hårpleje, en ting som måske er lidt overset i forhold til valg af shampoo? Jeg har egentlig aldrig rigtig tænkt over hvilke ingredienser min shampoo indholder, men mest af alt om den var billig, fik mit hår til at blive blød og lækkert og selvfølgelig duften.

Efter jeg har startet bloggen, har jeg fået mulighed for rigtig at snuse til en masse forskellige produkter, i forhold til de forskellige firmaer og brands jeg samarbejder med. Derfor er det også min “pligt” at fortælle hvis jeg har haft en god eller i dette tilfælde en dårlig oplevelse…Heldigvis har jeg rettet op på skaden, med de her produkter fra Maria Nila! 

→ Find Maria Nila her: Shampoo | Conditioner

Jeg har i et par uger brugt en shampoo, som fik mit hår til at blive meeega blødt og glasfuldt og jeg kunne nærmest mærke under min føntørring, at det var som om håret havde fået en form for belægning? (Det var en meget mærkelig følelse)

Mit hår blev lynhurtigt fedtet og normalt plejer jeg sagtens at kunne vente 2-3 dage med at vaske mit hår? Jeg snakkede med min veninde Natasja og hun fortalte hvordan nogle shampoo’er kunne danne en form for belægning på håret, da de fleste shampoo’er indholder en eller anden form for silikone. Pludselig gav det hele mening, og jeg er egentlig stoppet med at bruge den igen

Lige nu prøver jeg shampoo og conditioner af fra Mara Nila og jeg kan sagtens mærke hvordan den såkaldte “silikone belægning” er blevet skyllet ud igen og håret har fået en helt frisør agtig følelse. Maria Nila ligger lidt i den dyre ende – men hvad gør man ikke for sundt og velplejet hår!  ❤

Fremover vil jeg helt klart tjekke shampoo’en efter for silikone, da jeg synes det er ret klamt at tænke på at håret nærmest bliver indkapslet, uden at kunne ånde. Så ofte kan det være en fordel at give lidt ekstra for en god shampoo, da der er kræset lidt om ingredienserne.

Kender du til andre produkter, uden silikone?

Sponsoreret, efter eget valg

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.