Stil og Inspiration

Snoet stearinlys: Sådan laver du dine egne lys

De snoede stearinlys, er blevet et kæmpe hit i mange hjem. Har du lyst til at kaste dig over et hyggeligt ‘gør det selv projekt’, så kan du her finde min guide, til hvordan du nemt kan lave dine egne hjemmelavet, snoet lys

december 2020

Sarah Posin

De snoede stearinlys, er blevet et kæmpe hit i mange hjem. Måske har du allerede smidt dit første like, til et instagram billede, med et par farverige og snoede lys.

Jeg fik lyst til at kaste mig over mit eget lille DIY projekt og har derfor anskaffet mig nogle stearinlys  fra Søstrene Grene – de fåes jo i et hav af fine farver og nuancer. Til ingen penge 😉

Læs også: 10 sjove & kreative ideer, til din hjemmelavet pakkekalender

Har du lyst til at kaste dig over et hyggeligt ‘gør det selv projekt’, med noget som kan pynte derhjemme. Så kan du her finde min guide, til hvordan du nemt kan lave dine egne hjemmelavet, snoet lys..

Step 1:

Sæt dine lys i varmt vand, fra hanen. Vandet må ikke være for varmt og heller ikke for koldt – gerne en temperatur så du kan stikke en finger i vandet, uden at brænde dig. Lad dem stå i 15-20 min.

Step 2:

Pres dit lys fladt på midten, så du stadig har den runde form på lyset, i top og bund. Sno herefter lyset, ved at holde i begge ender og drej.

Tip! Hvis lyset får en forkert form, kan du lægge det tilbage i det varme vand, og tviste lyset tilbage til dens form. Husk at lyset skal være “varmet op” for at kunne sno, ellers vil lyset knække.

Step 3:

Når du har snoet dit lys, lægger du det tilbage i vand. Denne gang, skal vandet været koldt, så lyset kan bevare sin faste form.

Håber i kan bruge denne lille guide, til jeres eget hyggelige projekt 🙂

Har du andre sjove og kreative projketer, så smid endelig en kommentar i feltet under indlægget.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.