Blandet Skønhed

Solcreme til alle os der hader det pjat!

(Affiliate) Jeg hader solcreme.. Det klister og det er så pokkers svært at smøre sig selv på ryggen  Men hey! Tjek […]

juli 2017

Sarah Posin

(Affiliate) Jeg hader solcreme.. Det klister og det er så pokkers svært at smøre sig selv på ryggen  Men hey! Tjek lige den her smarte spray..

PHD Skin Care har nemlig en helt speciel sprøjte, som både er lang og sprøjter store sprøjt, så man nemt kan spraye hele kroppen, uden at fedte rundt med creme alle vegne. Faktisk laver samme brand en selvbruner, som også har den lange sprøjte (som man siger det ) Anyways.. den gad jeg godt prøve!

Udover at den er nem at påføre, så er den helt gennemsigtig som vand og den fedter slet ikke  JA TAK!

| PHD Skin Care SPF 30 | PHD Skin Care SPF 50 |

Jeg hader solcreme og “glemmer” ofte at beskytte mig i solen, men vi ved jo alle at det er vigtig, både for at holde vores hud smuk og stram  men også for at undgå hudkræft, pigmentforandringer og alt det der hører med. Desuden får man jo alligevel sol og ofte pænere tan med solbeskyttelse, så hvorfor fanden lærer jeg det ikke bare snart! 

Andre end mig som bare er en total klovn til det der med solcreme?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.