Stil og Inspiration

Sommerferieplaner

Nu er der for alvor nedtælling til ferien og den venter lige rundt om hjørnet. I næste uge tager Frederik […]

juni 2018

Sarah Posin

Nu er der for alvor nedtælling til ferien og den venter lige rundt om hjørnet. I næste uge tager Frederik og jeg nemlig en uges ferie til Spanien, Marbella. Jeg glæder mig helt vildt meget, først og fremmest til en hel uge som kærester, men også med en masse afslapning, god mad, sol og FERIE! Det bliver skønt!

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, tænker jeg at kaste mig over et par gode online lydbøger – eller bare en helt gammeldaws bog, så jeg tager med glæde imod gode anbefalinger, hvis i ligger inde med nogen? 🙂

I sidste uge var jeg en smuttur forbi Hunkemöller, i deres butik på strøget i København. Jeg fik prøvet en hel del bikinier og badedragter fra deres nyeste kollektion, og jeg fandt to virkelig fine, som jeg selvfølgelig skal have med på vores tur til Spanien. Badedrager er virkelig in lige nu, så nu skal jeg have en med og se om jeg kan vende mig til at bruge den – tror det er min første badedragt siden jeg ca. var 4 år gammel (hvis jeg såvel havde en der) Men den her, den er så smuk, i den fineste grønne Kaki farve, med mange fine detaljer!

Reklame links: Badedragt, Bikinitop, højtaljet trusse, trusse med snørre

Den anden bikini er en bandeau bikinitop, som er rigtig praktisk at sole i, men i det fineste blondemateriale. Jeg har både en højtaljet bikinitrusse og en normal tanga trusse med snørre, så jeg kan skifte lidt frem og tilbage. Det er jo super moderne med de helt høje bikinitrusser, så det må prøves!

Jeg håber at få vist jer badetøjet på og ellers glæder jeg mig til at vise jer det helt fantastiske smukke sted, hvor vi skal bo. Indtil da kan i tjekke stedet her på Hotels.com.

Hvis i mangler inspiration til jeres egen rejse kan jeg varmt anbefale at kigge lidt rundt på Momondo, da de laver de mest inspirerende rejseguides! 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.